Paine si sange! "Tiparul" caderii regimurilor comuniste. Venezuela se prabuseste sub Administratia Maduro

Exista o strategie de a integra Venezuela in sfera intereselor unor mari puteri, in aceasta era cand conflictele militare generate de resursele de petrol si gaze sunt mai acerbe ca oricand, acestea constituind axa noii ordini mondiale.

acum 26 luni (30 Apr 2017)

68% din produsele de baza lipsesc de pe piata. Exista o strategie de a integra Venezuela in sfera intereselor unor mari puteri, in aceasta era cand conflictele militare generate de resursele de petrol si gaze sunt mai acerbe ca oricand, acestea constituind axa noii ordini mondiale. Insa politicienii impietriti in experimente comuniste nu reusesc sa aduca niciun folos poporului, victima a tuturor, si din exterior, si din interior.

68% din produsele de baza lipsesc de pe piata

"Tiparul" decaderii este arhicunoscut: cozile! Emblema regimurilor pe cale de a-si pierde legitimitatea, din moment ce nu mai sunt in stare nici sa asigure hrana de baza a poporului.

Cititi textul integral in editia de luni a ziarului "Romania Libera", disponibila la toate punctele de difuzare a presei din tara si prin abonament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro