Pacient trimis acasa de la Urgente, desi venise la spital cu o artera secundara sectionata

Pacient trimis acasa de la Urgente, desi venise la spital cu o artera secundara sectionata

Barbatul Barbatul a sangerat tot drumul FOTO pacient Familia pacientului a si prezentt fotografii cu rana din care curge sange, insa Mirandolina Prisca spune ca au fost facute "endentios" si ca "acest caz nu a fost atat de grav incat sa necesite chemarea unui medic specialist de acasa".

acum 49 luni (14 Sep 2016)

Aradeanul s-a taiat cu un cutter la mana si a ajuns la UPU, la Spitalul Judetean Arad, in urma cu cateva zile. Familia barbatului spune ca, dupa ce a fost pansat, a fost trimis acasa pentru a reveni a doua zi la un medic specialist. Medicii de la Timisoara l-au operat de cum a ajuns acolo", au declarat cei din familie.

Directoarea Spitalului Judetean Arad, Mirandolina Prisca, sune ca Sectia chirurgie plasica si reparatorie s-a desfiintat in 2010, odata cu restructurarile din sanatate, iar de atunci functioneaza doar un compartiment de specialitate, care are trei medici si 20 de paturi.

Barbatul

Barbatul a sangerat tot drumul FOTO pacient

Familia pacientului a si prezentt fotografii cu rana din care curge sange, insa Mirandolina Prisca spune ca au fost facute "endentios" si ca "acest caz nu a fost atat de grav incat sa necesite chemarea unui medic specialist de acasa". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro