Pacient in moarte clinica, despre ce se afla dincolo: "Am fost dintotdeuna ateu, dar mereu am sperat ca exista un Dumnezeu"

Pacient in moarte clinica, despre ce se afla dincolo:

Barbatul, intrebat daca a fost "doar intuneric" sau daca are o pierdere de memorie, a raspuns ca in mod cert nu a fost doar o pauza, descriind experienta traita ca pe un somn fara vise, conform publicatiei Daily Express "Nu e ca atunci cand te trezesti pur si simplu si ai impresia ca timpul a zburat.

acum 96 luni (5 Apr 2016)

Barbatul, care s-a aflat in moarte clinica si a inviat de doua ori, a scris despre cum este sa fii mort: "Doar intuneric si goliciune.

Prima sa experienta de acest gen a fost cauzata de un accident de motocicleta, barbatul aflandu-se atunci in moarte clinica pentru doua minute.

Al doilea moment in care a intrat in moarte clinica, a fost descris de barbatul care a sfidat moartea in urmatorul fel: "Ma aflam intr-o durere agonizanta dupa operatie, asa ca am primit o gramada de analgezice. Durerea, in combinatie cu o cantitate imensa de analgezice, mi-au cauzat o scadere a pulsului la aproximativ 10 batai pe minut si la colapsul sistemului meu respirator".

Referitor la experienta de a fi in moarte clinica si la existenta vietii de apoi, acesta a scris ca de ambele dati s-a simtit de parca "pur si simplu nu se afla acolo". As spune ca este ca atunci cand dormi putin, fara sa visezi, apoi te trezesti si te simti de parca ai fi dormit foarte mult timp, chiar daca de fapt nu au fost decat 15 minute."

Barbatul, intrebat daca a fost "doar intuneric" sau daca are o pierdere de memorie, a raspuns ca in mod cert nu a fost doar o pauza, descriind experienta traita ca pe un somn fara vise, conform publicatiei Daily Express "Nu e ca atunci cand te trezesti pur si simplu si ai impresia ca timpul a zburat. Stii ca ai dormit o perioada de timp", a mai spus barbatul.

FOTO collective-evolution.com

Acesta argumenteaza ca oamenii care vorbesc despre experientele vecine cu moartea in urma carora descopera o putere mai mare de a merge inainte sunt constienti pana la un punct. Logica din spatele afirmatiei mele este aceea ca Dumnezeu nu ar fi lasat ca o persoana sau familia ei sa treaca prin astfel de experiente. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro