Ouale de prepelita, efectele miraculoase: cresc pofta sexuala si previn caderea parului - explicatia specialistilor

Ouale de prepelita, efectele miraculoase: cresc pofta sexuala si previn caderea parului - explicatia specialistilor

Ouale de prepelita sunt considerate extrem de eficiente pentru organismul nostru. Ideale pentru alimentatia copiilor Medicii le recomanda cu incredere si in alimentatia copiilor, datorita faptului ca substanta alergena care intra in compozitia oualor se regaseste in cantitati mult mai mici fata de cele de gaina, deci copiii sunt nu sunt predispusi la alergii sau intoxicatii daca urmeaza cure cu oua de prepelita.

acum 106 luni (17 Sep 2015)

Ouale de prepelita sunt considerate extrem de eficiente pentru organismul nostru. Specialistii sustin faptul ca aceste alimente contin de pana la 15 ori mai multe substante nutritive decat un ou obisnuit.

Secretul care se ascunde in ouale de prepelita este reprezentat de cantitatile mari de fosfor, fier sau vitaminele B1 si B2. "Ouale de prepelita sunt bune pentru sanatate, deoarece sunt un bogate in substante nutritive. Contin intr-adevar concentratii mai mari de proteine sau vitamine necesare organismului nostru", explica medicul Anca Telehuz, seful coordonator UPU - SMURD Slobozia.

Ideale pentru alimentatia copiilor

Medicii le recomanda cu incredere si in alimentatia copiilor, datorita faptului ca substanta alergena care intra in compozitia oualor se regaseste in cantitati mult mai mici fata de cele de gaina, deci copiii sunt nu sunt predispusi la alergii sau intoxicatii daca urmeaza cure cu oua de prepelita.

Specialistii prezinta si maniera in care parintii pot sa le ofere micutilor lor ouale de prepelita. Cei cu varste intre 1 si 3 ani au voie sa consume un ou intreg pe zi, iar cei mai mari cu varste cuprinse intre 3 - 7 ani pot manca pana la 3 oua de prepelita pe zi.

"Este un aliment foarte bun pentru copii, insa in cazul acestora parintii trebuie sa tina cont de sfaturile medicului in ceea ce priveste consumul.

Ce boli putem trata

Pentru adulti, medicii recomanda o doza zilnica de 5 oua de prepelita. Astfel, medicii considera ca ouale de prepelita sunt foarte eficiente in lupta impotriva colesterolului. Mai mult, ouale de prepelita previn caderea parului si ajuta la stimularea sexuala a barbatilor, impiedicand ejacularea precoce. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro