Oscar 2015 si de la capat. Ce filme pregatesc castigatorii si nominalizatii

Marion Cotillard, "Two Days, One Night" FOTO Xenix Filmdistribution Actrita franceza Marion Cotillard, in varsta de 39 de ani, va juca alaturi de Michael Fassbender in drama istorica "Macbeth" (2015) si in SF-ul de actiune "Assassin's Creed" (2016). Cea mai buna actrita in rol secundar Patricia Arquette, "Boyhood/ 12 ani de copilarie" FOTO Universal Pictures Actrita americana Patricia Arquette, in varsta de 46 de ani, a castigat Oscarul pentru rolul mamei singure din drama "Boyhood/ 12 ani de copilarie", productie turnata de-a lungul a 12 ani cu aceiasi actori. Meryl Streep, "Into the Woods/ In inima padurii" FOTO The Walt Disney Company Meryl Streep (65 de ani), actrita cu cele mai multe nominalizari din istoria premiilor Academiei Americane de Film (20), lucreaza la doua filme: "Suffragette" (2015), unde o interpreteaza pe Emeline Pankhurst, care lupta pentru emanciparea femeilor din Anglia de la inceputul secolului al XX-lea, in principal pentru obtinerea dreptului de vot;

acum 105 luni (25 Feb 2015)

Cea mai buna actrita in rol principal

Julianne Moore, "Still Alice"

FOTO Frenetic Films

Actrita americana Julianne Moore, in varsta de 54 de ani, a castigat Oscarul pentru interpretarea unei profesoare care se confrunta cu primele simptome ale maladiei Alzheimer, din drama "Still Alice". Moore va juca in comedia "Maggie's Plan" (2015), alaturi de Ethan Hawke, va aparea in ultima parte a francizei "Hunger Games/ Jocurile foamei" (20 noiembrie 2015), dar si in drama romantica "Freeheld" (2015), unde interpreteaza rolul unui detectiv gay.

Marion Cotillard, "Two Days, One Night"

FOTO Xenix Filmdistribution

Actrita franceza Marion Cotillard, in varsta de 39 de ani, va juca alaturi de Michael Fassbender in drama istorica "Macbeth" (2015) si in SF-ul de actiune "Assassin's Creed" (2016). De asemenea, va fi protagonista dramei romantice "Mal de Pierres" (2016), in care o femeie pasionala este prinsa intr-o casnicie nefericita si se indragosteste de un alt barbat.

Felicity Jones, "The Theory of Everything/ Teoria intregului"

FOTO Universal Pictures

Actrita britanica Felicity Jones, in varsta de 31 de ani, a primit rolul principal feminin din filmul independent "Star Wars/ Razboiul stelelor", realizat de Gareth Edwards. Inainte de acesta, ea va mai aparea, alaturi de Liam Neeson si Sigourney Weaver, in drama fantasy "A Monster Calls" (2016).

Rosamund Pike, "Gone Girl/ Fata disparuta"

FOTO Twentieth Century Fox

Actrita britanica Rosamund Pike, in varsta de 36 de ani, i se va alatura lui Charlie Hunnam in drama romantica "The Mountain Between Us" (2017) si va mai juca si in thrillerul "The Bends" (2016).

Reese Witherspoon, "Wild"

FOTO Twentieth Century Fox

Actrita americana Reese Witherspoon, in varsta de 38 de ani, va juca in "Hot Pursuit" (2015) si in filmul lui Alexander Payne, "Downsizing" (2017), ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro