Oscar 2015. Cum s-a ingrasat Bradley Cooper 20 de kilograme pentru rolul din "Luntistul American"

Oscar 2015. Cum s-a ingrasat Bradley Cooper 20 de kilograme pentru rolul din

Filmul prezinta atat faptele de razboi ale soldatului, considerat cel mai eficient lunetist din istoria militara a SUA, cat si lupta acestuia cu traumele cauzate de razboi, precum si incercarea de a fi un sot si un tata model.

acum 106 luni (23 Jan 2015)

Bradley Cooper a urmat o dieta stricta pentru a se ingrasa 20 de kilograme, scrie presa internationala. El a consumat 8.000 de calorii pe zi si a mancat dupa un program strict, la 55 de minute. De altfel, actorul a si marturisit intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Romania ca a avut un regim special.

"Odata ce m-am ingrasat, singura intrebare pe care o aveam atunci cand trageam o dubla era: "Sunt indeajuns de gras?". Stiam ce face, pentru ca si eu am incercat sa ma ingras pentru anumite filme. Iar daca organismul nu te ajuta, trebuie sa urmezi aceste cure de ingrasare dupa un program foarte strict.

In plus, Bradley Cooper a avut un antrenor de fitnes si s-a antrenat timp de cateva ore pe zi, pe parcursul mai multor luni. Pentru a-l interpreta pe puscasul marin Chris Kyle, Cooper a trebuit sa lucreze un un antrenor vocal pentru a-si ingrosa glasul. Sase nominalizari pentru "Lunetistul american"

Pelicula "Lunetistul american" este inspirata din povestea adevarata a lunetistului Chris Kyle, devenit o legenda a armatei americane, pentru modul in care a luptat in Irak, protejandu-si colegii de arme. Filmul prezinta atat faptele de razboi ale soldatului, considerat cel mai eficient lunetist din istoria militara a SUA, cat si lupta acestuia cu traumele cauzate de razboi, precum si incercarea de a fi un sot si un tata model. Productia este nominalizata la sase categorii la Oscar 2015, inclusiv Cel mai bun film si Cel mai bun actor in rol principal (Bradley Cooper). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro