Orgiile din trupa Led Zeppelin: minore, adulter si pedepse sexuale cu un rechin mic

Orgiile din trupa Led Zeppelin: minore, adulter si pedepse sexuale cu un rechin mic

"Ce ar determina o tanara de 25 de ani sa aiba un iubit care i-ar putea fi bunic?", scrie "Daily Mail". Iar Jimmy Page, a carui avere este estimata la 80 de milioane de lire sterline (aproximativ 104 milioane de euro), a declarat ca este incantat de faptul ca duce "o viata conventionala" alaturi de mult mai tanara sa partenera. Lori Mattix, o admiratoare care a reusit sa ajunga in cercul de cunocuti al rockerilor, avea doar 14 ani atunci cand a devenit partenera lui Jimmy Page, pe cand acesta se apropia de varsta de 30 de ani.

acum 109 luni (20 Jan 2015)

"Ce ar determina o tanara de 25 de ani sa aiba un iubit care i-ar putea fi bunic?", scrie "Daily Mail".

Cei doi au fost vazuti, pe 9 ianuarie, de ziua de nastere a artistului, luand cina intr-un restaurant din Londra.

Pe Scarlet nu pare s-o deranjeze ca s-a nascut la aproape un deceniu de la destramarea trupei Led Zeppelin.

Iar Jimmy Page, a carui avere este estimata la 80 de milioane de lire sterline (aproximativ 104 milioane de euro), a declarat ca este incantat de faptul ca duce "o viata conventionala" alaturi de mult mai tanara sa partenera.

Jimmy Page si noua sa iubita, Scarlett Sabet FOTO Daily Mail

Apropiatii muzicianului spun ca acesta a fost foarte discret si nu a dat niciun indiciu, in ultimele luni, despre noua sa relatie.

Scarlett Sabet a aparut in horror-ul "The Reeds", un film din 2010 cu buget redus, si a scris un volum de poezii intitulat "Rocking Underground", care a fost lansat in luna decembrie 2014.

Noua relatie a lui Jimmy Page este doar un memento al vietii tumultuoase a reockerului si mai ales a unei legaturi cu o minora, in vremurile de glorie ale trupei Led Zeppelin.

Lori Mattix, o admiratoare care a reusit sa ajunga in cercul de cunocuti al rockerilor, avea doar 14 ani atunci cand a devenit partenera lui Jimmy Page, pe cand acesta se apropia de varsta de 30 de ani. Legatura dintre cei doi a durat aproximativ trei ani, in anii 70, cu unele perioade de pauza, si s-a suprapus cu relatia oficiala a lui Page (cu modelul Charlotte Martin, care i-a daruit acestuia si primul copil).

Jimmy Page, in anii 70, alaturi de iubita sa minora, Lori Mattix FOTO Daily Mail

Cei de la Led Zeppelin, ca multi alti mari artisti ai acelei perioade, au trait dupa principiul "sex, drugs & rock'n roll", iar marturii in acest sens sunt multe.

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro