Ordin de "evacuare urgenta" a sediilor Antena 3 si Antena 1

UPDATE ANAF: Notificarea de evacuare s-a realizat in vederea punerii in executare a sentintei definitive din august 2014 Agentia Nationala de Administrare Fiscala a transmis un comunicat in care arata ca notificarea de evacuare s-a realizat in vederea punerii in executare a sentintei penale din septembrie 2009, ramasa definitiva prin decizia penala din august 2014. Mai exact, imobilele din strada Garlei 1 D (teren de 29.220,03 metri patrati si constructiile aferente), din strada Garlei 1B (teren de 4.457 de metri patrati si inca un teren de 3.000 de metri patrati si constructii aferente), precum si de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti 25-27 (teren de 4.184 de metri patrati si imobil cu suprafata desfasurata de 3.140 de metri patrati). "In aceste dosare instanta de fond a respins actiunea reclamantilor, acestia avand drept de a exercita cale de atac impotriva sentintei judecatoresti in termen de 30 de zile de la data la care hotararea le-a fost comunicata.

acum 64 luni (15 Feb 2016)

UPDATE ANAF: Notificarea de evacuare s-a realizat in vederea punerii in executare a sentintei definitive din august 2014 Agentia Nationala de Administrare Fiscala a transmis un comunicat in care arata ca notificarea de evacuare s-a realizat in vederea punerii in executare a sentintei penale din septembrie 2009, ramasa definitiva prin decizia penala din august 2014. Astfel, termenul pe care il au la dispozitie televiziunile Antena 1 si Antena 3 este de 5 zile lucratoare de la data notificarii. "Directia generala regionala a Finantelor Publice Bucuresti, in calitate de organ de valorificare imputernicit conform prevederilor O.G. 14/2007, ca reprezentant al statului roman-proprietar al imobilelorce au fost confiscate si trecute in proprietatea privata a statului, libere de orice sarcini, in baza unei sentinte judecatoresti, a notificat astazi, 15.02.2016, in scopul evacuarii, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior mentionate. 888/A/08.08.2014, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a II-a Penala. Termenul pe care il au la dispozitie persoanele notificate este de 5 zile lucratoare de la data notificarii, asa cum este reglementat la art.

Gadea: "Impresia mea a fost si este ca avem de-a face cu o executare silita"

Anuntul privind actiunea Fiscului a fost facut in direct, la Antena 3, de catre mai multi realizatori. Mai mult, Mihai Gadea, directorul Antena 3, a precizat ca ANAF le-a inaintat un termen de cinci zile pentru a elibera sediul, altfel riscand evacuarea. S-ar putea sa fie o forma pusa la cale de inchidere a acestui post de televiziune", a declarat Mihai Gadea, directorul Antena 3.

La jumatatea lunii decembrie a anului trecut, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) arata ca valorificarea imobilelor confiscate lui Dan Voiculescu, in vederea recuperarii prejudiciului din dosarul ICA, este ingreunata de cauze independente de institutie, adica unele litigii ce vizeaza aceste bunuri imobile. In incercarea ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro