Orban, la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca a cerut mita 50.000 de euro

Orban, la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca a cerut mita 50.000 de euro

Omul de afaceri a acceptat sa efectueze plata sumei de 50.000 euro in considerarea functiei de conducere pe care Orban Ludovic o detine in cadrul unui partid si a potentialului de interventie al acestuia in domenii de interes in afacerile controlate de acest om de afaceri", arata procurorii.

acum 66 luni (18 Apr 2016)

UPDATE Ludovic Orban a spus luni, la iesirea la DNA, ca a contestat masura controlului judiciar impus in cazul sau, motivand ca nu o considera utila. Eu am zis ca voi colabora cu organele de ancheta si ca voi contribui la aflarea adevarului", a declarat fostul candidat PNL la Primaria Capitalei la intrarea in sediul DNA.

Ludovic Orban a fost pus in urma cu o saptamana sub control judiciar pentru 60 de zile si in aceeasi zi a anuntat ca isi retrage candidatura la Primaria Capitalei si demisioneaza din functiile de prim-vicepresedinte PNL si vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban este acuzat ca, in luna martie, a cerut unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania sa electorala la Primaria Capitalei, cerand ca banii sa ajunga la persoane cu functii de decizie in cadrul a doua posturi de televiziune pentru promovarea imaginii sale, potrivit DNA. Omul de afaceri a acceptat sa efectueze plata sumei de 50.000 euro in considerarea functiei de conducere pe care Orban Ludovic o detine in cadrul unui partid si a potentialului de interventie al acestuia in domenii de interes in afacerile controlate de acest om de afaceri", arata procurorii. De asemenea, Orban este obligat sa mearga la DNA ori de cate ori este chemat si sa se prezinte la Sectia 23 de Politie de doua ori pe saptamana, luni si joi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro