Orban: Deplang situatia in care se afla astazi Tariceanu, anume aceea de sluga a PSD. Este o ordonanta a lui Dragnea

Orban: Deplang situatia in care se afla astazi Tariceanu, anume aceea de sluga a PSD. Este o ordonanta a lui Dragnea

Candidez pentru ca stiu ca pot sa pun umarul la recredibilizarea partidului, la relansarea PNL, la recastigarea electoratului pierdut in ultimii doi ani de zile astfel incat PNL sa redevina forta politica de dreapta care sa aiba capacitatea de a castiga orice tip de alegeri care vor urma", a afirmat Orban.

acum 85 luni (10 Mar 2017)

"Din pacate pentru domnul Popescu-Tariceanu nu pot decat sa spun ca deplang astazi situatia in care se gaseste, si anume aceea de sluga a PSD.

Ludovic Orban, aflat in campanie interna pentru functia de presedinte al PNL, a declarat ca in calitate de lider al formatiunii va "pune umarul la recastigarea electoratului" pierdut in ultimii doi ani de PNL. Candidez pentru ca astazi PNL are nevoie in fruntea sa de oamenii cei mai cunoscuti, de oamenii care se bucura de cea mai mare incredere, atat in partid cat si in afara partidului. Candidez pentru ca stiu ca pot sa pun umarul la recredibilizarea partidului, la relansarea PNL, la recastigarea electoratului pierdut in ultimii doi ani de zile astfel incat PNL sa redevina forta politica de dreapta care sa aiba capacitatea de a castiga orice tip de alegeri care vor urma", a afirmat Orban.

Ludovic Orban s-a intalnit, vineri, la Galati, cu alesi ai PNL din teritoriu in cadrul actiunilor sale de campanie interna, o intalnire similara urmand sa aiba loc, vineri dupa-amiaza, si in municipiul Tecuci. Filiala de la Galati este cea de-a saptea vizitata de Ludovic Orban, care are in plan sa ajunga de minimum doua ori in fiecare organizatie judeteana pana la Congresul National al PNL programat pe 17 iunie 2017. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro