Orban: Declansam o campanie de convingere a cetatenilor sa le ceara parlamentarilor sa voteze caderea acestui Guvern

Orban: Declansam o campanie de convingere a cetatenilor sa le ceara parlamentarilor sa voteze caderea acestui Guvern

"Vom include si elementele cele mai importante ale motiunilor pe care le-am depus pe transport, pe justitie, pe energie, motiune pe care n-am putut sa o dezbatem pentru ca ne aflam in situatia in care majoritatea respinge in mod abuziv depunerea motiunii pe energie, care este o motiune extrem de importanta, pentru ca ea trage un semnal de alarma ca sistemul energetic national este in pericol si ca este posibil ca in iarna asta sa creasca preturile exploziv si ca este posibil sa avem grave crize in alimentare, atat cu energie electrica, cat si cu gaz", a mai spus Orban.

acum 67 luni (10 Nov 2017)

"Vom declansa o campanie la nivelul societatii, pentru ca cetatenii care sunt afectati negativ de prevederile acestei ordonante (masurile de modificare a Codului Fiscal - n.r.) sa le ce ceara parlamentarilor pe care i-au ales sau care ii reprezinta in circumscriptiile electorale sa voteze pentru caderea acestui Guvern care distruge economia romaneasca", a declarat Ludovic Orban, aflat la Parlament, citat de News.ro.

Presedintele PNL a precizat ca liberalii vor avea, totodata, discutii cu fiecare parlamentar, in incercarea de a convinge si senatori si deputati din coalitia de guvernare sa voteze in favoarea motiunii de cenzura pe care o vor depune liberalii.

"Vom include si elementele cele mai importante ale motiunilor pe care le-am depus pe transport, pe justitie, pe energie, motiune pe care n-am putut sa o dezbatem pentru ca ne aflam in situatia in care majoritatea respinge in mod abuziv depunerea motiunii pe energie, care este o motiune extrem de importanta, pentru ca ea trage un semnal de alarma ca sistemul energetic national este in pericol si ca este posibil ca in iarna asta sa creasca preturile exploziv si ca este posibil sa avem grave crize in alimentare, atat cu energie electrica, cat si cu gaz", a mai spus Orban. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro