Orban: Cea mai proasta perioada a PNL a fost cea in care a fost in alianta cu PSD. Constituirea USL a fost o greseala

Orban: Cea mai proasta perioada a PNL a fost cea in care a fost in alianta cu PSD. Constituirea USL a fost o greseala

Ludovic Orban a spus, joi, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca au existat de-a lungul timpului mai multe greseli pe care le-au facut fostii presedinti ai PNL in ceea ce priveste gestionarea relatiei cu PSD.

acum 76 luni (1 Jun 2017)

Ludovic Orban a spus, joi, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca au existat de-a lungul timpului mai multe greseli pe care le-au facut fostii presedinti ai PNL in ceea ce priveste gestionarea relatiei cu PSD. Apoi, un presedinte al PNL desi a fost ales la congres cu o motiune in care se angaja sa coaguleze toata dreapta, dupa ce a ajuns presedinte, la un an a facut pact cu diavolul, constituind USL. Si dupa ruperea USL au mai ramas niste vase comunicante care nu sunt la vedere.

El a mai spus ca "USL a permis readucerea la putere a unui partid care era profund discreditat si care nu avea credibilitate si nici capacitatea de a depasi 30 la suta in sondaje". Pe vremea USL, la putere a ajuns PSD-ul, noi eram in antecamera puterii chiar si cand eram la guvernare. La momentul constituirii USL noi aveam peste 27%, dar la iesirea din USL si de la guvernare, PNL avea doar 15 la suta.

El sustine ca PNL are un bazin electoral de 45 la suta si ca, daca va ajunge presedintele partidului, va incerca sa castige electoratul pierdut de catre PNL.

Ludovic Orban a participat, joi, la Iasi, la o intalnire cu membrii liberali ieseni, in cadrul careia si-a prezentat motiunea cu care va candida la congresul din 17 iunie.

Biroul Politic Judetean al PNL Iasi a decis luna trecuta sa-l sustina pe Ludovic Orban la sefia partidului, decizia finala urmand a fi luata la sfirsitul acestei saptamani in sedinta Comitetului Director Judetean al PNL. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro