Orasul VIETII. Locul unde oamenii sunt FERITI de boli si traiesc mai mult de 100 DE ANI | GALERIE FOTO

Orasul VIETII. Locul unde oamenii sunt FERITI de boli si traiesc mai mult de 100 DE ANI | GALERIE FOTO

Populatia de aici este, de asemenea, cunoscuta pentru rate scazute ale bolilor de inima si Alzheimer, cercetatorii afirmand ca aproximativ 20% din persoanele care au trecut de 100 de ani au ajuns si la varsta de 110 ani, informeaza omofon.com.

acum 92 luni (13 Apr 2016)

Cu o populatie de doar 2.000 de oameni, orasul a intrat in istorie pentru ca este locul unde aproximativ 300 de locuitori au trait mai mult de 100 de ani.

Conform statisticii, in celelalte parti ale lumii, procentul de centenari este de doar 0,2 %. Un studiu realizat de o echipa de cercetatori americani si italieni a scos in evidenta faptul ca secretul longevitatii este reprezentat de zestrea genetica. De asemenea, o pondere mare o are si dieta mediteraneana, bogata in peste, ulei de masline si rozmarin. De asemenea, un alt ingredient care nu lipseste din bucataria locuitorilor din Acciaroli este ansoa (peste), acesta reducand riscul aparitiei bolilor de inima datorita acizilor grasi omega-3 pe care ii contine. Populatia de aici este, de asemenea, cunoscuta pentru rate scazute ale bolilor de inima si Alzheimer, cercetatorii afirmand ca aproximativ 20% din persoanele care au trecut de 100 de ani au ajuns si la varsta de 110 ani, informeaza omofon.com. Citeste si:

+MISTERUL orasului de cinci ori mai mare decat New Yorkul in care nu locuieste ...

+Orasul FANTOMA unde nu a mai pus piciorul NIMENI timp de peste 50 de ANI. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro