Orasul in care vor fi instalate 20 de platforme de gunoi ingropate

Orasul in care vor fi instalate 20 de platforme de gunoi ingropate

Potrivit reprezentantilor RER, investitia aferenta celor trei platforme moderne a fost de 30.000 de euro, bani suportati in totalitate de societatea de salubritate.

acum 37 luni (24 Aug 2017)

"O a treia zona in care facem eforturi pentru a imbunatati imaginea Buzaului si serviciile publice este cea a platformelor de gunoi ingropate; in cursul lunii septembrie vom avea finalizate 11 platforme ingropate, iar pana la sfarsitul anului sper sa mai facem inca noua sau zece bucati, sa ajungem la un total de 22-23. Aceasta pentru ca, asa cum stiti, anul trecut am facut de proba, daca vreti, am realizat trei platforme ingropate care s-au comportat bine, si vrem sa extindem in tot orasul aceasta tehnologie, pentru ca ne ajuta sa avem un oras mai curat si niste servicii mai bune", a precizat Constantin Toma.

Potrivit reprezentantilor RER, investitia aferenta celor trei platforme moderne a fost de 30.000 de euro, bani suportati in totalitate de societatea de salubritate. Prin modernizarea acestor platforme se instituie la nivelul asociatiilor de proprietari colectarea pe doua fracsii: fractie umeda (deseuri menajere) si fractie uscata (deseuri reciclabile: hartie, carton, plastic, doze de aluminiu). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro