Orasul european in care este interzisa inchirierea de locuinte prin Airbnb

Cu alte cuvinte, Airbnb a deschis noi orizonturi pentru cei care doresc să se cazeze in condiții mai bune decat oferă hostelurile, dar nu dispun de bugete suficient de mari pentru a-și permite să stea in hoteluri.

acum 78 luni (23 Nov 2016)

Nu degeaba Airbnb a devenit popular in lumea intreagă: website-ul le permite celor care strabat lumea in lung și in lat să se simtă ca acasă, oriunde s-ar afla. Cu alte cuvinte, Airbnb a deschis noi orizonturi pentru cei care doresc să se cazeze in condiții mai bune decat oferă hostelurile, dar nu dispun de bugete suficient de mari pentru a-și permite să stea in hoteluri.

Mai mult, după ce recent uraganul Matthew a afectat statul american Florida și a determinat evacuarea a milioane de localnici, Airbnb a venit in sprijinul celor afectat cu programul Disaster Response, prin care incurajează gazdele să iși pună locuințele la dispoziția sinistraților. Programul este disponibil in anumite zone din Florida, South Carolina și Georgia, ceea ce inseamnă că peste 3.000 de case sunt disponibile pentru cei afectați de uragan, pentru zero costuri. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro