Oraselul celor mai bogati oameni din istorie. Unde locuiesc miliardarii Jeff Bezos si Bill Gates

Oraselul celor mai bogati oameni din istorie. Unde locuiesc miliardarii Jeff Bezos si Bill Gates

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, avea in 1999 100 de miliarde de dolari (net), in prezent aflandu-se la o valoare de aproximativ 91.9 miliarde. In Medina se gasesc si case de vanzare, cea din imagine costand aproximativ 7.2 milioane de dolari.

acum 38 luni (10 Jan 2018)

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, avea in 1999 100 de miliarde de dolari (net), in prezent aflandu-se la o valoare de aproximativ 91.9 miliarde. Cei doi nu sunt de departe singurii rezidenti cu bani, printre locuitori aflandu-se alti superiori din Microsoft, antreprenori sau magnati din zona telecomunicatiilor. Medina se afla pe o peninsula de-a lungul lacului Washington, fiind de multa vreme recunoscut ca refugiu pentru IT-istii din zona.

Accesul in oras dinspre Seattle se face prin intermediul podului "Evergreen Point", care cu o lungime de aproximativ 2.3 kilometri detine recordul pentru cel mai lung pod suspendat din lume.

Orasul are o vedere spectaculoasa asupra Lacului "Washington", Seattle si zona inconjuratoare, aproape toate casele de pe apa avand doc si plaja privata.

Medina a fost gandit in 2006 drept un "oras al arborilor", fiecare strada avand arbusti pe de-o parte si de alta, in timp ce casele se intrec in linii distincte de vegetatie.

In spatele oficiului postal din Medina un mural aminteste de originile orasului.

Aflata in apropierea oficiului postal, domeniul lui Jeff Bezos se intinde pe 5,3 hectare, in timp ce una dintre case ocupa 20.000 de metri patrati. Bezos a platit in 1998 aproximativ 10 milioane de dolari pentru domeniu, in 2010 fiind nevoit sa scoata din buzunar 28 de milioane pentru renovari.

Putin mai departe locuieste Bill Gates, a carui casa ce se intinde pe 66.000 de metri patrati este plina cu tehnologie de ultima ora.

In Medina se gasesc si case de vanzare, cea din imagine costand aproximativ 7.2 milioane de dolari.

Desi Medina este plina de vile si case extravagante, sunt si oameni care prefera o locuinta mai modesta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro