Orasele cu cele mai murdare hoteluri din lume

Orasele cu cele mai murdare hoteluri din lume

Unul dintre cele mai importante site-uri de rezervari hoteliere, Hotel.info, a realizat clasamentul tarilor cu cele mai murdare, dar si cu cele mai curate hoteluri din lume. Astfel, Londra s-a clasat pe locul secund pe o lista a celor mai murdare orase din lume, prima pozitie a topului fiind ocupata de Rio de Janeiro, din Brazilia, unul din orasele-gazda pe timpul recent incheiatului Campionat Mondial de Fotbal.

acum 73 luni (6 Sep 2014)

Unul dintre cele mai importante site-uri de rezervari hoteliere, Hotel.info, a realizat clasamentul tarilor cu cele mai murdare, dar si cu cele mai curate hoteluri din lume. Iar voturile celor peste sase milioane de turisti au scos la lumina ca tari aflat pe primele locuri la numarul de turisti, precum Marea Britanie sau Franta lasa mult de dorit in ceea ce priveste curatenia.

Astfel, Londra s-a clasat pe locul secund pe o lista a celor mai murdare orase din lume, prima pozitie a topului fiind ocupata de Rio de Janeiro, din Brazilia, unul din orasele-gazda pe timpul recent incheiatului Campionat Mondial de Fotbal. Printre metropolele care au luat un punctaj bun la capitolul curatenie s-au remarcat Tokyo, Varsovia, Bratislava, Sofia si Bulgaria.

Conform unui reprezentant al Hotel.info, turistii care observa nereguli in ceea ce priveste curatenia camerei rezervate, cum ar fi urme de ruj sau pete pe suprafetele pernelor, oglinzi sau dusuri murdare ar trebui sa le reclame imediat la receptie. Turistul trebuie sa mentina un ton politicos, dar ferm in relatia cu angajatii hotelului si sa solicite rezolvarea problemei sau inlocuirea camerei.

Important este ca reclamatia sa fie facuta persoanei responsabile imediat dupa ce au fost observate problemele. In cazul in care neregulile nu pot fi remediate pe cale amiabil, atunci reclamatia poate fi facuta in scris, la care ar fi bine sa se ataseze si fotografii relevante.

TOP 10 orase cu cele mai curate hoteluri din lume:

1. Seul, Coreea de Sud

4. Berna, Elvetia

TOP 10 orase cu cele mai murdare hoteluri din lume:

1. Rio de Janeiro, Brazilia

2. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro