ORANGE face angajari. Toate posturile disponibile sunt AICI

ORANGE face angajari. Toate posturile disponibile sunt AICI

"Intreg programul de digitalizare a sistemului de recrutare vine in sprijinul colegilor din departamentul de resurse umane care gestioneaza peste 150.000 de CV-uri si se intalnesc cu peste 7.500 de candidati anual", a declarat Viorel Nedelcu, resourcing manager la Orange Romania, unde lucreaza in prezent peste 2.800 de persoane.

acum 110 luni (8 Oct 2014)

Platforma orange.ro/jobs/ ofera informatii in timp real despre joburile pentru care se fac angajari si o sectiune dedicata in care isi pot actualiza CV-ul printr-un upload in formatul pe care il au la indemana sau direct de pe profilul LinkedIn, potrivit Wall-Street.ro.

De asemenea, site-ul permite crearea unor liste preferate de joburi in urma carora vor fi trimise notificari automate atunci cand acestea au devenit disponibile sau inainte ca termenul limita de aplicare sa expire.

"Intreg programul de digitalizare a sistemului de recrutare vine in sprijinul colegilor din departamentul de resurse umane care gestioneaza peste 150.000 de CV-uri si se intalnesc cu peste 7.500 de candidati anual", a declarat Viorel Nedelcu, resourcing manager la Orange Romania, unde lucreaza in prezent peste 2.800 de persoane. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro