Orange a anuntat cea mai mare schimbare din ultimii ani: ce trebuie sa stii despre noile pachete

Orange a anuntat cea mai mare schimbare din ultimii ani: ce trebuie sa stii despre noile pachete

Pachetele Orange Share si Orange Family vin cu beneficii la nivel individual sau la nivel de familie pentru cei care folosesc mai multe servicii: abonamentele Orange Share, Orange Family, adresate familiilor cu nevoi diferite de comunicare, care isi pot configura pachetele potrivite pentru a beneficia de apeluri nelimitate, trafic dublu de Internet pe mobil sau reduceri in familie si Orange Pro, abonamente individuale dedicate micilor intreprinzatori, cu abundenta de resurse, care raspund nevoii de optimizare si dezvoltare a afacerilor.

acum 68 luni (11 Sep 2015)

Orange Romania lanseaza apelurile 4G prin tehnologia VoLTE in parteneriat cu Samsung, ceea ce inseamna ca doar pe telefoanele Galaxy S6 si Galaxy S6 edge te poti bucura de aceasta functionalitate. Julien Ducarroz, directorul comercial al operatorului, a spus, intr-o conferinta de presa organizata astazi, ca Orange va oferi in curand si serviciul de apel prin retelele WiFi, optimizand astfel folosirea retelei sale si extinzand acoperirea pentru serviciile de voce in locuri greu accesibile.

"(In cazul apelurilor VoLTE) transferul de date se face la viteze 4G, in timp ce apelurile de voce dispuneau doar de viteze 3G. De luni (n.red.: 14 septembrie), conexiunile se vor realiza foarte repede, aproape instant, fata de cele cateva secunde cat aveai de asteptat cu tehnologia 3G. Noile tipuri de abonamente Orange

Pe langa parteneriatul cu Samsung si lansarea apelurilor prin VoLTE, Orange schimba si oferta de abonamente. De acum, renunta la animale si alege sa le denumeasca si compuna in functie de nevoile utilizatorilor. Operatorul va lansa o noua campanie de comunicare si o noua identitate la nivel de grup.

Noile abonamente inlocuiesc Cangur, Pantera si Colibri si sunt impartite dupa cum urmeaza: abonamentele de baza sunt Orange Me, dedicate serviciilor de voce, si Orange Net pentru internet, care si includ mai multe resurse ca niciodata, precum si smartphone-uri sau tablete la 0 euro.

Pachetele Orange Share si Orange Family vin cu beneficii la nivel individual sau la nivel de familie pentru cei care folosesc mai multe servicii: abonamentele Orange Share, Orange Family, adresate familiilor cu nevoi diferite de comunicare, care isi pot configura pachetele potrivite pentru a beneficia de apeluri nelimitate, trafic dublu de Internet pe mobil sau reduceri in familie si Orange Pro, abonamente individuale dedicate micilor intreprinzatori, cu abundenta de resurse, care raspund nevo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro