Opt lucruri pe care nu le stiai pana saptamana trecuta

Opt lucruri pe care nu le stiai pana saptamana trecuta

Victima dependentei de internet: un chinez si-a taiat mana ca sa scape de viciu Un tanar din China a ajuns in stare critica la spital dupa ce si-a taiat mana intr-o incercare disperata de a se "vindeca" de dependenta de internet.

acum 71 luni (8 Feb 2015)

BBC News a reunit si in aceasta saptamana noutati din mediul academic sau stiri considerate bizare prin informatiile pe care acestea le prezinta, cele considerate semnificative fiind:

1. Arhiepiscopul de Canterbury este alergic la usturoi. Un inginer de software pe nume Bryan Henderson a facut editari pe Wikipedia de 47.000 de ori pentru a elimina o greseala gramaticala. 15.512 de forme de viata au fost identificate in zona metroului new-yorkez. Doar in 4% din cazuri un copil se naste in intervalul de zile precizat de doctor in primele luni. Cinci dolari costa comanda pentru o sulita facuta de fierar ugandez. Utilizatorilor de internet din China le este interzis sa posteze mesaje in care sunt folosite numele unor oameni celebri.

Citeste si:

Cele mai ciudate fobii Fobia este o frica intensa, irationala, care se manifesta in anumite situatii, fiind influentata de obiecte, activitati sau chiar cei din jur. Victima dependentei de internet: un chinez si-a taiat mana ca sa scape de viciu Un tanar din China a ajuns in stare critica la spital dupa ce si-a taiat mana intr-o incercare disperata de a se "vindeca" de dependenta de internet. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro