"Opreste un idiot" - activistii care pun la punct soferii indisciplinati

Cu toate acestea, tinerii curajosi de la Stop a Douchebag ii blocheaza si, daca acestia un dau cu spatele pentru a reintra pe drum, le lipesc un autocolant urias care spune ca "Sunt un idiot si nu am condus pe unde trebuie".

acum 106 luni (8 Feb 2015)

Estul Europei e o zona unde legile se aplica preferential si sunt interpretate diferit de fiecare cetatean. Asa si in Rusia, unde a fost nevoie de o miscare numita "Stop a douchebag" pentru a arata si publica pe internet adevarata fata a unor soferi indisciplinati. Canalul de YouTube a reusit sa stranga 33.000 de abonati, iar episoadele, care au inceput sa fie urcate din ianuarie, au ajuns la peste 500.000 de vizualizari fiecare.

Potrivit videoclipurilor urcate de Stop a Douchebag, una dintre marile probleme din Rusia este reprezentata de soferii care intra pe trotuar, pentru a evita aglomeratia in trafic. Cu toate acestea, tinerii curajosi de la Stop a Douchebag ii blocheaza si, daca acestia un dau cu spatele pentru a reintra pe drum, le lipesc un autocolant urias care spune ca "Sunt un idiot si nu am condus pe unde trebuie". Soferii care nu inteleg ca trebuie sa se duca inapoi pe sosea si cred ca li se cuvine trotuarul vor sa-i ia la bataie, iar unii au scos chiar si o mitraliera pentru a-i ameninta pe tineri.

De cele mai multe ori, femeile au o reactie foarte dura fata de activisti. Dupa ce a incercat sa le strice camera, sa-i bata, iar pasagera din masina i-a amenintat ca fiind de la biroul Procuratorii, cei doi au ajuns in masina Politiei, venita la fata locului pentru a aplana conflictul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro