Opozitia reactioneaza la incidentele din Piata Victoriei: Doamna primar, vina pentru ce se intampla va apartine direct! Piata Victoriei nu este Piata Dragnea!

Opozitia reactioneaza la incidentele din Piata Victoriei: Doamna primar, vina pentru ce se intampla va apartine direct! Piata Victoriei nu este Piata Dragnea!

Este limpede pentru toata lumea ca scopul acestui pseudotarg este unul singur, acela de a le rapi cetatenilor romani dreptul de a protesta in Piata Victoriei, locul celor mai frumoase manifestatii publice.Daca va incapatanati sa ii faceti jocul lui Dragnea veti fi personal responsabila de tot ce se va intampla in Piata Victoriei de acum incolo. PSD-ul de azi foloseste Jandarmeria ca bata impotriva celor care contesta o putere care incearca sa acapareze statul pentru ca o gasca de corupti, condusa de Liviu Dragnea, sa scape de justitie", a scris USR pe pagina de Facebook.

acum 35 luni (2 Dec 2017)

Provocarea va apartine, vina pentru orice se va intampla acolo va apartine direct", a scris Ciprian Ciucu pe profilul sau de Facebook. "Doamna Primar General Gabriela Vranceanu Firea, decizia ilegala de a organiza un targ in Piata Victoriei este una ticaloasa si vreau sa cred ca ticalosia nu este principala dumneavoastra coordonata in modul de a va exercita mandatul de Primar General. RENUNTATI LA IDEEA STUPIDA DE A ORGANIZA UN TARG IN PIATA VICTORIEI! Este limpede pentru toata lumea ca scopul acestui pseudotarg este unul singur, acela de a le rapi cetatenilor romani dreptul de a protesta in Piata Victoriei, locul celor mai frumoase manifestatii publice.Daca va incapatanati sa ii faceti jocul lui Dragnea veti fi personal responsabila de tot ce se va intampla in Piata Victoriei de acum incolo. TINETI MINTE: Piata Victoriei nu este PIATA DRAGNEA. Ci este spatiul public in care se exprima o mare parte din societate, cea care nu inghite pe nemestecate toate minciunile si abuzurile PSD si care vrea altceva mai bun pentru Romania", a afirmat pe aceeasi retea de socializare presedintele PNL Ludovic Orban.

La randul sau, USR anunta ca va protesta in Piata Victoriei fata de initiativa primarului Gabriela Firea de a amenaja un targ de sarbatori. Membrii grupului spun ca organizarea de targuri in toate pietele din Bucuresti este "un act premeditat de interzicere a protestelor" si ca PSD foloseste Jandarmeria impotriva celor care contesta actiunile actualei puteri.

"Parlamentarii si consilierii USR din Bucuresti vor protesta in strada impotriva abuzului puterii PSD care elibereaza Piata Victoriei, prin violenta, pentru a face loc targului Gabrielei Firea. PSD-ul de azi foloseste Jandarmeria ca bata impotriva celor care contesta o putere care incearca sa acapareze statul pentru ca o gasca de corupti, condusa de Liviu Dragnea, sa scape de justitie", a scris USR pe pagina de Facebook.

Reprezentantii grupului spun ca initiativa primarului Capitalei de a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro