Opinia unui specialist despre comportamentul primei sotii a lui Dan Condrea. "O evaluare psihologica ar ajuta-o sa fie mai credibila" | Dosarul Hexi Pharma

Opinia unui specialist despre comportamentul primei sotii a lui Dan Condrea.

Lejeritatea cu care pronunta numele unor persoane si functiile acestora, dar si faptul ca in povestea ei totul are legatura cu SRI-ul si cu diverse servicii arata ca, in momentul in care face declaratii, nu este echilibrata din punct de vedere emotional.

acum 80 luni (27 May 2016)

Avand in vedere ca singurele informatii pe care le am in acest moment, sunt aparitiile doamnei in spatiul public si declaratiile pe care aceasta le-a dat, am sesizat cateva detalii relevante.

In timpul conversatiilor are tendinta de a-si umezi buzele, repeta aceeasi informatie sub diverse forme, chiar si atunci cand este intrebata de un alt subiect. De exemplu, atunci cand spune ca a sigilat un sediu al unei firme, sau atunci cand povesteste despre momentul in care a sigilat un laptop pe care la dus unei doamne, care lucreaza in SRI, fara a face un demers oficial in acest sens. Are tendinta de a puncta ca s-a luptat pentru dreptate, dar ca a fost neputincioasa si ca, in timp, a fost chiar victima a conjuncturilor.

Din punct de vedere al limbajului este coerenta, insa face afirmatii fara a avea dovezi si nu isi poate sustine punctul de vedere intr-o conversatie. Lejeritatea cu care pronunta numele unor persoane si functiile acestora, dar si faptul ca in povestea ei totul are legatura cu SRI-ul si cu diverse servicii arata ca, in momentul in care face declaratii, nu este echilibrata din punct de vedere emotional. Poate nu toate informatiile pe care doamna Condrea le da in aceste zile sunt de luat in calcul si, inainte de toate, poate o evaluare psihologica ar ajuta- o sa fie mai credibila in acest moment. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro