Operatorii de telefonie din Romania, obligati sa nu mai minta

Mai mult, in Romania sunt utilizate aproape 23 de milioane de cartele SIM de telefonie mobilă și peste 16 milioane de conexiuni la internet de bandă largă, in timp ce aproape șapte milioane de gospodării au acces la servicii de retransmisie TV contra cost.

acum 57 luni (28 Jun 2015)

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare in Comunicaţii (ANCOM) le impune operatorilor telecom din Romania să fie mai transparenți in prezentarea ofertelor. Decizia ANCOM urmărește să permită utilizatorilor să facă alegeri bine informate, in cunoștință de cauză și să aleagă ofertele cele mai bune.

In prezent, operatorii telecom din Romania și din alte țări nu mai vand doar servicii de mesagerie și voce, ci și Internet sau televiziune digitală. Pentru toate acestea au oferte, dar care nu sunt prezentate transparent de fiecare dată.

Potrivit ANCOM, sunt peste 300.000 de oferte de la operatorii telecom, datele fiind colectate prin portalul veritel.ro creat de Autoritate. Mai mult, in Romania sunt utilizate aproape 23 de milioane de cartele SIM de telefonie mobilă și peste 16 milioane de conexiuni la internet de bandă largă, in timp ce aproape șapte milioane de gospodării au acces la servicii de retransmisie TV contra cost. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro