Operatiunea "Aducem steagul inapoi!". Un grup de romani va strabate Europa ca sa aduca de la Bruxelles la Guvernul Romaniei steagul Uniunii Europene

Operatiunea

O mana de oameni din Cluj vor sa aduca steagul Uniunii Europene din mana unui oficial din Bruxelles in Romania si sa-l lase la Guvern. Mai puteti citi: A saptea zi de mars de la Cluj spre Bucuresti.

acum 77 luni (8 Feb 2018)

O mana de oameni din Cluj vor sa aduca steagul Uniunii Europene din mana unui oficial din Bruxelles in Romania si sa-l lase la Guvern.

Intr-o postare pe Facebook, ei explica contextul, ce au de gand sa faca si ce pot face cei ce doresc sa se implice:

"COMUNICAT IMPORTANT! Pentru prima data de cand tara noastra a devenit membra U.E., din fotografia de investire a guvernului a lipsit steagul Uniunii Europene.

Exista doua variante: Fie vorbim de ignoranta si neglijenta (situatie preferabila), fie cu buna stiinta, fara subtilitate ni se transmite un semnal. Acela ca Romania se indeparteaza de Uniunea Europeana, si implicit de valorile europene, fapt pe care il consideram inacceptabil.

In 6 Februarie 2018, un grup de clujeni s-au hotarat sa ADUCA STEAGUL INAPOI. 4-5 dintre acestia vor pleca la Bruxelles, unde de pe treptele Parlamentului European le va fi inmanat un steag al Uniunii Europene de catre un oficial.

In final, la Bucuresti, steagul acoperit cu semnaturile celor care l-au purtat, va fi dus la sediul guvernului, acolo unde ii este locul, atat in Prezent, cat si pe Viitor.

Reusita acestui demers depinde de numarul celor care se implica. Oricine poate duce steagul pe o distanta de cativa km alaturi de nucleul permanent. Va rugam sa ne scrieti pe pagina sau pe adresa de email umbacluj@gmail.com daca doriti sa deveniti parte din acest demers. Momentul startului si alte detalii legate de traseu va vor fi puse la dispozitie in zilele urmatoare.

Mai puteti citi:

A saptea zi de mars de la Cluj spre Bucuresti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro