Operatiile in mai multe spitale au fost sistate. Vor fi analizati toti dezinfectantii de pe piata

Operatiile in mai multe spitale au fost sistate. Vor fi analizati toti dezinfectantii de pe piata

UPDATE Ministerul Sanatatii a transmis, printr-un comunicat de presa, ca sunt cinci spitale in care se fac interventii chirurgicale in regim de urgenta. 1.Judetul Dolj - Spitalul Judetean - desfasoara interventii chirurgicale in regim de urgenta 2.Judetul Galati - Spitalul de Pediatrie - desfasoara interventii chirurgicale in regim de urgenta 3.Judetul Olt - Spitalul Judetean - desfasoara interventii chirurgicale in regim de urgenta 4.Judetul Teleorman -Spitalul Judetean - desfasoara interventii chirurgicale in regim de urgenta 5.Bucuresti - Institutul de Pneumologie Marius Nasta In cazul acestora, au fost deja luate masuri in asa fel incat sa poata reua fluxul normal al activitatii chirurgicale incepand de vineri. Se verifica de ce Hexi Pharma avea jumatate din piata Corpul de Control al premierului va verifica de ce achizitiile au dus atat de frecvent catre Hexi Pharma. Piperea: "Poate fi un pretext" Specialistii in drept atrag atentia ca o astfel de cerere de intrare in insolventa precum cea facuta in baza articolului 66 din legea 25/2014 de Hexi Pharma trebuie analizata cu foarte mare atentie deoarece actiunea poate fi de fapt un pretext pentru rezolvarea problemelor de natura penala ale companiei.

acum 49 luni (12 May 2016)

UPDATE Ministerul Sanatatii a transmis, printr-un comunicat de presa, ca sunt cinci spitale in care se fac interventii chirurgicale in regim de urgenta.

1.Judetul Dolj - Spitalul Judetean - desfasoara interventii chirurgicale in regim de urgenta

2.Judetul Galati - Spitalul de Pediatrie - desfasoara interventii chirurgicale in regim de urgenta

3.Judetul Olt - Spitalul Judetean - desfasoara interventii chirurgicale in regim de urgenta

4.Judetul Teleorman -Spitalul Judetean - desfasoara interventii chirurgicale in regim de urgenta

5.Bucuresti - Institutul de Pneumologie Marius Nasta

In cazul acestora, au fost deja luate masuri in asa fel incat sa poata reua fluxul normal al activitatii chirurgicale incepand de vineri. "Totodata, Ministerul Sanatatii a solicitat Directiilor de Sanatate Publica sa comunice unitatilor sanitare cu paturi intreprinderea tuturor masurilor necesare pentru desfasurarea serviciilor medicale in conditii de siguranta pentru pacienti prin asigurarea cantitatilor corespunzatoare de produse biocide, altele decat cele fabricate de firma HexiPharma", noteaza institutia.

Cum pot fi achizitionati dezinfectantii mai repede

Agentia Nationala pentru Achizitii Publice arata ca spitalele care sunt nevoite sa achizitioneze dezinfectanti pot initia, concomitent cu licitatia deschisa, care dureaza trei luni, o procedura de negociere fara publicarea unui anunt de participare. Acest lucru se face in regim de urgenta si dureaza intre trei si cinci zile de la initierea procedurii de negociere.

Se verifica de ce Hexi Pharma avea jumatate din piata

Corpul de Control al premierului va verifica de ce achizitiile au dus atat de frecvent catre Hexi Pharma. Corpul de Control va lucra in colaborare cu echipa Corpului de Control al ministrului Sanatatii. "Concentrarea este pe modul in care se fac achizitiile, verificam cum a ajuns ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro