Operatie reusita la Spitalul MS Curie

Operatie reusita la Spitalul MS Curie

Echipa de chirurgi a profesorului Gheorghe Burnei, de la Clinica de Ortopedie Pediatrica din cadrul Spitalului de Urgenta pentru Copii M.S. Mihai, copilul de doar 12 ani, din Fagaras, al carui bazin a fost atacat de o boala nemiloasa - cancer - a suportat cu bine interventia chirurgicala prin care i-a fost extirpata o parte din osul bazinului - aceea atacata de cancer, si i-a fost implantata o proteza creata special pentru el si care ii va permite sa isi foloseasca normal piciorul drept.

acum 60 luni (8 Feb 2016)

Echipa de chirurgi a profesorului Gheorghe Burnei, de la Clinica de Ortopedie Pediatrica din cadrul Spitalului de Urgenta pentru Copii M.S.

Mihai, copilul de doar 12 ani, din Fagaras, al carui bazin a fost atacat de o boala nemiloasa - cancer - a suportat cu bine interventia chirurgicala prin care i-a fost extirpata o parte din osul bazinului - aceea atacata de cancer, si i-a fost implantata o proteza creata special pentru el si care ii va permite sa isi foloseasca normal piciorul drept.

Viata articulatiei prelungita cu 15 ani

"Operatia a durat cinci ore si 20 de minute si a fost asa cum am programat-o. Din Terapie Intensiva va fi transferat pe sectie, unde va sta imobilizat intre 14 si 21 de zile, fiind supravegheat medical. Iar in aproximativ o luna de zile, va putea merge cu ajutorul carjelor si dupa alte doua saptamani, Mihai va putea merge absolut normal. Daca nu recidiveaza local cancerul si nu apar metastaze, o eventuala revizie va fi nevoie la varsta de 27 - 30 de ani. Am aratat intregii lumi ca si in Romania se pot rezolva cazurile extrem de dificile printr-o metoda nemaiincercata, originala", a declarat profesorul Burnei, pentru EVZ. Curtea de Conturi a descoperit cum sunt ...

+SCANDAL DE PROPORTII IN PNL. Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro