Omul din adancuri povesteste lucruri incredibile de pe fundul apelor: "Timpul este inghitit de bezna iar un minut trece ca o secunda" | GALERIE FOTO

Omul din adancuri povesteste lucruri incredibile de pe fundul apelor:

Botezat de presa "Tritonul din Moscova", Alexey spune ca, in situatia celor care se scufunda cu o singura "gura" de aer in plamani, relaxarea este cheia.

acum 89 luni (20 Apr 2016)

Lumina se stinge, zgomotele dispar, timpul este inghitit de bezna iar minutele devin secunde, povesteste campionul mondial la scufundari Alexey Molchanov, fiul regretatei Natalia Molchanova.

Mama sa era, anul trecut, in august, in momentul in care nu a mai reusit sa iasa din apa, cel mai bun freediver din lume. Avea 53 de ani iar tragedia s-a produs in timpul unei sesiuni de scufundari langa coastele Spaniei. Dimpotriva, i-a dat un nou impuls tanarului care poate sa coboare pana la o adancime de 129,7 metri (record mondial).

Botezat de presa "Tritonul din Moscova", Alexey spune ca, in situatia celor care se scufunda cu o singura "gura" de aer in plamani, relaxarea este cheia. "Nu e usor sa ramai in aceeasi stare de spirit. Dar poti sa faci asta atunci cand timpul dispare, cand nu-l mai percepi. Inchizi ochi si apoi ii deschizi, esti deja pe fundul apei si constati au trecut deja doua minute", a povestit Alexey pentru CNN. Un urias nor de praf s-a ridicat deasupra ... Cea mai mare scufundatoare din lume nu a mai ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro