Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a fost dat in urmarire nationala de Politia Romana

S., suma totală de 175.000 euro, pentru a facilita caștigarea in condiții avantajoase a unei licitații avand ca obiect contractul de construire a unui campus social in valoare totală de 40.964.030 lei fără TVA. Pe 10 iunie, Tribunalul Bucureşti a emis pe numele omului de afaceri un mandat de arestare in lipsă, pentru 30 de zile.

acum 49 luni (14 Jun 2016)

Elan Schwartzenberg a fost dat in urmărire naţională de Poliţia Romană. Fotografia și datele sale de identificare au fost postate pe site-ul instituției. S., suma totală de 175.000 euro, pentru a facilita caștigarea in condiții avantajoase a unei licitații avand ca obiect contractul de construire a unui campus social in valoare totală de 40.964.030 lei fără TVA. Se sustrage punerii in aplicare a mandatului de arestare preventivă".

Pe 10 iunie, Tribunalul Bucureşti a emis pe numele omului de afaceri un mandat de arestare in lipsă, pentru 30 de zile.

La sfarşitul lunii mai, procurorii anticorupţie au cerut arestarea in lipsă a milionarului, care este acuzat că ar fi intermediat mita intre fraţii Mazăre şi un constructor, omul de afaceri Avraham Morgenstern.

Acuzaţiile vin in dosarul in care fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre şi fratele său, senatorul Alexandru Mazăre, sunt deja trimişi in judecată, pentru fapte de corupţie.

Dacă nu va fi găsit in ţară, Elan Schwartzenberg va fi dat in urmărire internaţională. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro