Omul de afaceri Dan Adamescu, asteptat la Curtea Suprema

Omul de afaceri Dan Adamescu, asteptat la Curtea Suprema

In februarie 2015, magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti l-au condamnat pe Dan Adamescu la patru ani si patru luni de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca ar fi mituit patru judecatori pentru ca acestia sa dispuna solutii favorabile in cazul unor dosare de insolventa ale unor firme la care omul de afaceri era actionar.

acum 106 luni (21 Sep 2015)

In februarie 2015, magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti l-au condamnat pe Dan Adamescu la patru ani si patru luni de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca ar fi mituit patru judecatori pentru ca acestia sa dispuna solutii favorabile in cazul unor dosare de insolventa ale unor firme la care omul de afaceri era actionar. Decizia a fost ataca de Dan Adamescu, dar si de ceilalti inculpati, iar apelul este judecat de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Tot la termenul de luni, vor da declaratii si cei patru magistrati acuzati de luare de mita.

Dan Adamescu a fost acuzat in acest dosar ca le-a dat mita 20.000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, pentru ca acestia sa dispuna solutii favorabile in doua dosare de insolventa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro