Omar Hayssam a fost cu mascatii de la inchisoare la spital, sustinand ca il doare burta

Hayssam a fost insotit de mascati din trupele speciale ale Penitenciarului de maxima siguranta Margineni, unde isi ispaseste pedeapsa de 23 de ani si patru luni de inchisoare. In luna martie 2016, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv contopirea pedepselor primite de Omar Hayssam in dosarele "Volvo", "Foresta Nehoiu" si cel al rapirii celor trei jurnalisti, sirianul urmand sa execute 23 de ani si patru luni de inchisoare.

acum 38 luni (27 Sep 2017)

Sirianul Omar Hayssam, condamnat pentru terorism, a fost transportat, miercuri, la o clinica de specialitate dupa ce, marti seara, a ajuns la Spitalul Judetean din Targoviste, acuzand dureri la rinichi, transmite Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Targoviste, Elena Firoiu, a declarat, miercuri, ca dupa ce a petrecut noaptea la unitatea medicala din Dambovita, Hayssam a fost transferat, miercuri dimineata, la o alta clinica de specialitate.

"Aseara, in jurul orei 21.05, s-a prezentat la Departamentul de Urgenta al Spitalului Judetean Targoviste, un pacient in varsta de 54 de ani, care acuza dureri abdominale. El a fost examinat de o echipa multidisciplinara, iar in jurul orei 00.00 a fost internat pe una dintre sectiile spitalului, urmand ca astazi dimineata, sa fie trimis la o alta clinica de specialitate.

Hayssam a fost insotit de mascati din trupele speciale ale Penitenciarului de maxima siguranta Margineni, unde isi ispaseste pedeapsa de 23 de ani si patru luni de inchisoare.

Sirianul a ramas peste noapte in grija doctorilor, inconjurat de forte de ordine impresionante.

In luna martie 2016, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv contopirea pedepselor primite de Omar Hayssam in dosarele "Volvo", "Foresta Nehoiu" si cel al rapirii celor trei jurnalisti, sirianul urmand sa execute 23 de ani si patru luni de inchisoare.

Omar Hayssam a fost adus in Romania in iulie 2013, dupa sapte ani de la fuga sa din tara. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro