Omagii pentru Chuck Berry pe retelele sociale: "Iti multumim pentru poezia, pasiunea si rezistenta ta"

Cantaretul si chitaristul american Chuck Berry a murit sambata la varsta de 90 de ani intr-o suburbie a orasului St. Louis. "Daca ar trebui sa gasim un alt nume pentru rock 'n' roll, atunci ar trebui sa il numim Chuck Berry" Contul de Twitter administrat de fundatia lui John Lennon a publicat o fraza celebra rostita de fostul solist al trupei The Beatles in 1972: "Daca ar trebui sa gasim un alt nume pentru rock 'n' roll, atunci ar trebui sa il numim Chuck Berry".

acum 35 luni (19 Mar 2017)

Cantaretul si chitaristul american Chuck Berry a murit sambata la varsta de 90 de ani intr-o suburbie a orasului St. Louis.

La putin timp dupa ce vestea despre decesul legendarului artist american a fost data publicitatii de autoritatile din statul Missouri, numeroase vedete din industria muzicala si staruri de la Hollywood i-au adus un ultim omagiu prin intermediul unor mesaje publicate pe retelele de socializare, in care au laudat talentul lui Chuck Berry si influenta acestuia asupra mai multor generatii de muzicieni. "Daca ar trebui sa gasim un alt nume pentru rock 'n' roll, atunci ar trebui sa il numim Chuck Berry"

Contul de Twitter administrat de fundatia lui John Lennon a publicat o fraza celebra rostita de fostul solist al trupei The Beatles in 1972: "Daca ar trebui sa gasim un alt nume pentru rock 'n' roll, atunci ar trebui sa il numim Chuck Berry".

"If you had to give Rock 'n' Roll another name, you might call it Chuck Berry"

John Lennon (with Chuck Berry)

Mike Douglas TV Show, 1972 pic.twitter.com/ViJtLblEwt -- John Lennon (@johnlennon) March 18, 2017

Ringo Starr, tobosarul trupei The Beatles, a publicat si el un mesaj pe Twitter: "Odihneste-te in pace. Muzica si influenta lui vor rezista pentru totdeauna", a scris pe aceeasi retea de socializare cantaretul si actorul Huey Lewis.

Bruce Springsteen, un admirator declarat al legendarului muzician de culoare, a spus: "Chuck Berry a fost cel mai mare practicant de rock, chitarist si cel mai bun si mai pur compozitor de rock 'n' roll care a trait vreodata".

Trupa The Rolling Stones i-a adus si ea un omagiu legendarului artist american: "Membrii trupei The Rolling Stones sunt profund intristati de vestea mortii lui Chuck Berry.

Grupul The Jacksons, o legenda a casei de discuri Motown, a publicat urmatorul mesaj pe Twitter: "Chuck Berry a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro