Olguta Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Cate mai toleram?

Olguta Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Cate mai toleram?

"Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, a fost pus in libertate de instanta. Conform acesteia, cel indicat de denuntator ca ar fi fost de fata la discutie a declarat la DNA ca nu s-a discutat nimic din ceea ce reclamase denuntatorul.

acum 68 luni (19 Jan 2018)

"Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, a fost pus in libertate de instanta. Era normal sa se intample asta dupa ce la baza acelei mizerii de dosar pentru ceva ce s-ar fi petrecut acum 5 ani, nu exista nimic altceva decat denuntul unui arestat", a scris Lia Olguta Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Conform acesteia, cel indicat de denuntator ca ar fi fost de fata la discutie a declarat la DNA ca nu s-a discutat nimic din ceea ce reclamase denuntatorul.

Tribunalul Bacau a decis, vineri, plasarea sub control judiciar a fostului deputat PSD de Neamt Ionel Arsene, actual presedinte al Consiliului Judetean Neamt, prentru care DNA ceruse arestarea preventiva.

Ionel Arsene a subliniat intr-un mesaj pe Facebook faptul ca nu va renunta la functia sa de presedinte al CJ Neamt si ca are incredere in Justitie. Intr-un comunicat, organizatia municipala PSD Piatra Neamt anunta ca va sesiza de urgenta ambasadele despre "acest derapaj periculos, un abuz inimaginabil cu consecinte ireparabile si imprevizibile". Scut de partid in jurul sefului CJ Neamt retinut de DNA: membrii PSD ameninta cu plangeri la ambasade ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro