"Ole! N-am mai vazut demult asa ceva" - CTP este exaltat dupa victoriile fetelor noastre in turneul de la Madrid

"Simona si Sorana invingand simultan: n-am mai vazut asta de ani de zile. Dar procentajul de reusita nu mai e cel de pe vremea cand o batea pe Simona in semifinala la Wimbledon.

acum 61 luni (2 May 2016)

Cristian Tudor Popescu a urmarit evolutia jucatoarelor noastre si s-a entuziasmat, recunoscand ca nu a mai vazut demult timp asa ceva.

"Simona si Sorana invingand simultan: n-am mai vazut asta de ani de zile. Dupa o lunga si dureroasa eclipsa, Sorana Cirstea castiga la Madrid primul meci cu o jucatoare de top, sarboaica Jelena Jankovic. De lovituri exceptionale n-a dus lipsa Sorana niciodata, problemele ei sunt increderea si echilibrul in joc, pe care pare sa le fi regasit. Infruntarea de doua ore si jumatate cu vechea noastra cunostinta, Eugenie Bouchard, a fost crancena. Canadianca alterneaza loviturile sclipitoare cu greseli nefortate, uneori copilaresti, incercand mereu sa impuna un ritm "nebun", sa loveasca foarte din fata si tare tot ce-i vine la inaltimea soldurilor. Dar procentajul de reusita nu mai e cel de pe vremea cand o batea pe Simona in semifinala la Wimbledon. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro