Olaroiu scrie istorie in Emirate: romanul e la un pas de ce n-a reusit nimeni pana acum in micutul stat din Golful Persic

Olaroiu scrie istorie in Emirate: romanul e la un pas de ce n-a reusit nimeni pana acum in micutul stat din Golful Persic

Al-Ahli Dubai, echipa pregatita de Cosmin Olaroiu, a castigat derby-ul campionatului din Emirate, invingand ocupanta locului 2, Al-Ain, scor 1-0. Acum, Oli e la un pas de titlul cu numarul patru in Emirate si cel cu numarul sase din cariera sa de antrenor.

acum 99 luni (15 Apr 2016)

Al-Ahli Dubai, echipa pregatita de Cosmin Olaroiu, a castigat derby-ul campionatului din Emirate, invingand ocupanta locului 2, Al-Ain, scor 1-0.

Singurul gol al meciului a fost inscris de Ahmad Khalil (38), iar rezultatul inseamna ca elevii lui Oli sunt ca si campioni cu trei etape inainte de final. Al-Ahli ocupa locul 1 cu 59 de puncte, in timp ce Al-Ain are 53 de puncte.

Patru titluri in cinci ani

Daca va castiga si aceasta editie a campionatului din Emirate, Cosmin Olaroiu va izbuti o performanta unica in istoria fotbalului din aceasta tara: patru titluri cucerite in cinci ani.

Olaroiu a ajuns in Emirate, in 2011, la Al-Ain si a castigat campionatul in urmatoarele doua sezoane cu aceasta formatie. Apoi, din 2013, romanul a trecut la Al-Ahli Dubai si a luat imediat titlul cu acest club.

Acum, Oli e la un pas de titlul cu numarul patru in Emirate si cel cu numarul sase din cariera sa de antrenor. El a luat campionatul si in Romania, cu Steaua (2005-2006) si cu Al-Hilal (2007-2008) in Arabia Saudita. Olaroiu are si noua cupe in palmares pe care le-a cucerit cu Steaua, Al-Hilal (Arabia Saudita), Al-Sadd (Qatar), Al-Ain (Emirate) si Al-Ahli (Emirate). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro