Olaroiu are salariul cat China: Cum a reactionat Mirel Radoi, atunci cand a aflat cat va castiga fostul sau antrenor

Olaroiu are salariul cat China: Cum a reactionat Mirel Radoi, atunci cand a aflat cat va castiga fostul sau antrenor

Despre salariu nu vreau sa discut ca mi-e frica sa nu cad din picioare acum, dar evident ca e un pas inainte pentru el, chiar daca multi se vor gasi, asa cum s-au gasit si pana acum, sa spuna ca a antrenat la camile.

acum 75 luni (4 Apr 2018)

Cosmin Olaroiu a devenit, incepand de saptamana trecuta, cel mai bine platit antrenor din istoria fotbalului romanesc. Contractul pe care l-a semnat la Jiangsu Suning (China) l-a trimis mult peste Mircea Lucescu, acesta primind 4 milioane de dolari in calitate de selectioner al Turciei.

La Jiangsu, Oli va incasa 7 milioane de dolari pe sezon, in conditiile in care predecesorul sau, Fabio Capello avea chiar 10 milioane pentru fiecare stagiune! Contractul semnat de tehnicianul de 48 de ani l-a impresionat si pe Mirel Radoi, cel care, potrivit Digi Sport, a avut o reactie simpatica, atunci cand a fost intrebat despre salariul lui Oli. - Olaroiu) era in contact cu mai multe echipe de cateva luni, dar a asteptat momentul de a se reface dupa acea interventie pe care a avut-o la picior si a refuzat tot ceea ce i s-a propus acum cateva luni. Despre salariu nu vreau sa discut ca mi-e frica sa nu cad din picioare acum, dar evident ca e un pas inainte pentru el, chiar daca multi se vor gasi, asa cum s-au gasit si pana acum, sa spuna ca a antrenat la camile.

*Acum o sa spuna ca a antrenat la orezari si asa mai departe. Pe langa asta, ca vine dupa Capello, uitati-va ca a avut doar doua zile la dispozitie sa pregateasca un meci pe care l-a castigat. Si va spun asta pentru ca eu am vazut meciul si vad schimbarile pe care eu stiu ca el le lucreaza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro