"Oglinda, oglinjoara, care-i cea mai inteligent display din tara?" Samsung prezinta viitorul

Un televizor tapet de la LG Sud-coreenii sunt intr-o lupta de a fi primii pe piata televizoarelor si incearca sa vina cu cat mai multe inovatii interesante.

acum 93 luni (10 Jun 2015)

De exemplu, Samsung vrea sa dezvolte o oglinda care sa se transforme intr-un asistent virtual care sa iti dea sfaturi la cumpraturi.

De asemenea, Samsung vrea sa foloseasca aceste display-uri transparente pentru a le face reclame interactive, pe care utilizatorii sa le controleze sau sa realizeze anumite task-uri pe ecran.

Desi exista oglinzi LED, Samsung spune ca tehnologia OLED consuma mai putin, are culori mai bune si poate sa fie extraordinar de subtire. Un televizor tapet de la LG

Sud-coreenii sunt intr-o lupta de a fi primii pe piata televizoarelor si incearca sa vina cu cat mai multe inovatii interesante.

Televizorul experimental prezentat de LG are o grosime de doar 1 milimetri si o greutate de doar 1,9 kilograme. Tehnologia din spate este OLED, dar momentan televizorul va ramane doar un concept, pentru ca este prea scump pentru a fi dus pe piata.

Pentru a-l monta pe un perete, LG a creat si un suport magnetic care se prinde in cuie. Spre deosebire de televizoare LCD, OLED-ul nu are nevoie de lumini in spatele sau, astfel ca poate fi subtire si poate fi indoit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro