OFITERUL ACOPERIT. CTP: Ponta a ras si s-a dus sa se culce. Azi a spus ca Basescu a luat-o razna

OFITERUL ACOPERIT. CTP: Ponta a ras si s-a dus sa se culce. Azi a spus ca Basescu a luat-o razna

Traian Basescu stia, asa cum stia si in 2004, cand a iesit tot la televiziune si a cerut arestari si reluarea alegerilor pentru frauda electronica, stiind foarte bine ca nu s-a produs niciun fel de frauda electronica, la fel Basescu mizeaza, in aceasta interventie, indiferent de faptul ca Ponta este sau nu ofiter, colaborator, agent al SIE, mizeaza pe o reactie de natura morala a populatiei. Stia foarte bine Basescu ca n-o sa-l ia Militia pe Ponta azi, in urma declaratiilor domniei sale, dar mizeaza pe o reactie morala in populatie: 'Omul asta este duplicitar, a fost si ofiter acoperit, si procuror.' Dupa parerea mea, aceasta este o greseala, si culmea e ca o face Traian Basescu pentru ca in procesul electoral din Romania nu am intalnit reactii morale in acest popor.

acum 62 luni (14 Oct 2014)

"Esenta gestului de ieri al presedintelui Traian Basescu e de natura morala. Traian Basescu stia, asa cum stia si in 2004, cand a iesit tot la televiziune si a cerut arestari si reluarea alegerilor pentru frauda electronica, stiind foarte bine ca nu s-a produs niciun fel de frauda electronica, la fel Basescu mizeaza, in aceasta interventie, indiferent de faptul ca Ponta este sau nu ofiter, colaborator, agent al SIE, mizeaza pe o reactie de natura morala a populatiei. Stia foarte bine Basescu ca n-o sa-l ia Militia pe Ponta azi, in urma declaratiilor domniei sale, dar mizeaza pe o reactie morala in populatie: 'Omul asta este duplicitar, a fost si ofiter acoperit, si procuror.' Dupa parerea mea, aceasta este o greseala, si culmea e ca o face Traian Basescu pentru ca in procesul electoral din Romania nu am intalnit reactii morale in acest popor.

Intrebat daca, din punctul sau de vedere, dezvaluirea lui Traian Basescu este inutila, jurnalistul a replicat: "Da, pentru ca reactia morala nu va aparea, tot asa cum, in 2009, ea nu a aparut cand o tara intreaga a putut vedea cum a lovit un copil si cum a recunoscut finalmente ca l-a lovit. De asemenea, chestiunea Geoana-Vintu, din care a castigat Traian Basescu, atunci n-a pierdut Geoana voturi pentru ca s-a dus la Vintu, ci pentru ca a dat impresia votantilor ca e prost, ca e un fraier in momentul coliziunii cu Traian Basescu. Ca niste oameni care nu au votat niciodata de 10 ani sa vina si sa spuna: 'Peste poate! A zis domnul Basescu ca Ponta a fost ofiter acoperit la SIE si Ponta zice ca nu e, trebuie sa navalim la vot!' Cum suna chestia asta? Nu exista aceasta reactie pe care Basescu ar fi trebuit sa nu mizeze, stiind foarte bine care sunt resorturile. Pai dupa pomenile in serie pe care le-a aruncat asupra electoratului in ultimele luni Ponta credeti ca ele pot fi contrabalansate cu filozofii de genul SIE? Nu e vorba de o tresarire de constiinta a presedintelui, care vrea sa apere tara de o confuzie morala in aleg... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro