Ofiterii DIICOT au descins marti in Arges si in alte 6 judete pentru destructurarea unei retele de proxenetism

Ofiterii DIICOT au descins marti in Arges si in alte 6 judete pentru destructurarea unei retele de proxenetism

Au sperat ca vor scapa de arest Actiunea de marti vine dupa ce, luni, Tribunalul Arges a solutionat contestatia depusa de cei 20 de inculpati arestati preventiv saptamana trecuta, intr-un alt dosarul de proxenetism instrumentat de Politia Municipiului Curtea de Arges si Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges.

acum 36 luni (11 Jul 2017)

Potrivit cercetarilor, membrii gruparii ar fi recrutat tinere, majore si minore, pe care, prin amenintari si violente sau prin promisiuni ori contra cost, le-ar fi exploatat sexual in Marea Britanie, Germania si Irlanda.

In urma perchezitiilor din 11 iulie, au fost ridicati 90.000 de lei, 9.500 de euro, telefoane mobile, laptopuri si documente.

46 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri. In cauza, se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de trafic de persoane, trafic de minori si trafic de droguri.

La perchezitiile de azi au participat si jandarmi.

Au sperat ca vor scapa de arest

Actiunea de marti vine dupa ce, luni, Tribunalul Arges a solutionat contestatia depusa de cei 20 de inculpati arestati preventiv saptamana trecuta, intr-un alt dosarul de proxenetism instrumentat de Politia Municipiului Curtea de Arges si Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges.

Magistratii au hotarat ca toti cei 20 de indivizi, care au sperat sa obtina cercetarea in libertate sau inlocuirea masurii cu arest la domiciu ori control judiciar, sa ramana in arest.

In perioada 2013 - 2017, prin folosirea modului de operare LOVERBOY, cei in cauza ar fi racolat peste 40 de tinere pe care le-ar fi determinat sa practice prostitutia in state ale Uniunii Europene. Din activitatea infractionala, persoanele vizate ar fi obtinut peste 1.000.000 de euro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro