Oferte turistice pentru o escapada la malul marii de 8 martie. Cat costa sejurul la Mamaia si Vama Veche

Oferte turistice pentru o escapada la malul marii de 8 martie. Cat costa sejurul la Mamaia si Vama Veche

La Hotel Iaki (4 stele) din Mamaia, un pachet cu cazare pentru 2 nopti, mic dejun, cina de 8 Martie si acces la SPA costa 949 lei, pentru 2 persoane. La Complexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, care include hotelurile Delfinul, Meduza, Aquatonic - Steaua de Mare si Luxury Apartments, poti sa alegi doar rasfatul SPA plus piscina la pretul de 299 lei pentru 2 persoane.

acum 87 luni (2 Mar 2017)

La Hotel Iaki (4 stele) din Mamaia, un pachet cu cazare pentru 2 nopti, mic dejun, cina de 8 Martie si acces la SPA costa 949 lei, pentru 2 persoane.

La Complexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, care include hotelurile Delfinul, Meduza, Aquatonic - Steaua de Mare si Luxury Apartments, poti sa alegi doar rasfatul SPA plus piscina la pretul de 299 lei pentru 2 persoane. O noapte de cazare cu pensiune completa (3 mese pe zi) si acces SPA sunt aici disponibile la pretul de 576 lei pentru 2 persoane. Pachetul de 2 nopti de cazare, cu aceleasi facilitati, costa 927 lei pentru 2 persoane. Tarifele scad daca mai renunti la mesele servite si te multumesti cu micul dejun sau cu mic dejun si masa de pranz (in regim demipensiune). Se face masaj de cuplu, baie de plante si primesti o sticla de prosecco in camera sau la bistro-ul din hotel.

La 2 Mai si Vama Veche gasesti cazare si masa. Bolo Steak House din Vama este deschis zi de zi, la fel si Acvamarin Seafood din 2 Mai. Te poti caza intr-un apartament particular, care se inchiriaza integral, utilat si dotat, cu 120 lei/noapte (2 camere) sau 180 lei/noapte (3 camere).

Vremea se anunta primitoare in Dobrogea, cu temperaturi de 15 grade Celsius si soare partial. Meteorologii anunta ca pana la 12 martie, vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului, iar media valorilor termice diurne va oscila intre 11 si 13 grade Celsius. Exceptie vor face ultimele zile din interval, cand se va raci, iar media maximelor termice se va situa in jurul valorii de 9 grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi in crestere pana in jurul datei de 2 martie, cand, in medie pe intreaga regiune Dobrogea, acestea se vor situa in jurul valorii de 5 grade Celsius. Temporar va ploua in jurul datei de 2 martie si dupa data de 7 martie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro