Oferte pentru vacanta de Rusalii la munte. Preturi pentru toate buzunarele si sarbatoarea junilor la Brasov

Oferte pentru vacanta de Rusalii la munte. Preturi pentru toate buzunarele si sarbatoarea junilor la Brasov

In Predeal si Busteni se ofera sejururi de trei nopti la preturi cuprinse inte 700 si 1.000 de lei cu mic dejun si petrecere romaneasca de Rusalii. Distractie si sarbatoarea junilor la Brasov In Brasov, o camera se poate inchiria cu preturi de la 100 si pana la 300 de lei pe noapte, dar hotelurile nu duc lipsa de clienti, mai ales ca in weekend se anunta o inedita Parada a Junilor la Serbarile Cetatii, un eveniment in premiera.

acum 85 luni (31 May 2017)

Poiana Brasov vine cu preturi mult mai mici decat in sezonul de iarna. La hotelurile de patru stele preturile sunt intre 200 si 250 de euro pentru un sejur de patru nopti pentru doua persoane. La hotelurile de doua si trei stele preturile sunt mai mici, ofertele fiind intre 150 si 200 de euro. Hotelierii ofera cazare si mic dejun, perecere campeneasca cu mancare traditionala de Rusalii si petreceri si jocuri pentru copii. Acestea se inchiriaza cu preturi cuprinse intre 2.000 si 3.000 de lei pentru un sejur de trei nopti.

In Predeal si Busteni se ofera sejururi de trei nopti la preturi cuprinse inte 700 si 1.000 de lei cu mic dejun si petrecere romaneasca de Rusalii. Si aici se pot inchiria vile la cheie, cu 5-6 camere, cu preturi cuprinse intre 1.500 si 2.500 de lei pentru sejur de trei nopti. Aici hotelierii vin cu oferte de trei nopti la preturi cuprinse intre 1.100 si 1.500 de lei pentru doua persoane. Micul dejun, petrecerea de Rusalii si o petrecere pentru copii in data de 2 iunie sunt incluse in pret. Cele mai multe cereri sunt la Sinaia unde gradul de ocupare se aproape de 90%. In Poiana Brasov preturile sunt mult mai mici decat in sezonul de iarna, iar gradul de ocupare este de 75-80%. Predealul este o destinatie mai ieftina, iar aici sunt locuri destule, gradul de ocupare fiind de 60%", spune Cristian Rogozea, reprezentant agentie de turism. Aici sunt preturi mici, astfel ca sejurul de Rusalii nu depaseste 800 de lei de familie. Ofertele include cazarea pentru patru nopti, drumetii pentru copii, picnic si gratar in weekend, dar si preparate traditionale (branzeturi, pastrama, vin si prajituri de casa). Proprietarii de pensiuni au inclus in pret micul dejun, dar pentru 50 de lei pe zi de persoana ofera si pensiune completa.

Foto Fundata este vara un adevarat colt de Rai

De asemenea in aceasta zona sunt foarte multe vile la cheie care se inchiriaza cu 70-100 de lei camera pe noapte (minim trei no... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro