Oferte last-minute de Paste, in Prahova. Cat te costa o vacanta de vis, petrecuta ca la bunici, in inima naturii

Oferte last-minute de Paste, in Prahova. Cat te costa o vacanta de vis, petrecuta ca la bunici, in inima naturii

Oferta de Paste pleaca de la 380 de lei de persoana, care include cazarea timp de doua nopti in camere duble matrimoniale sau apartamente, mic dejun pascal si cina festiva de Paste, cu bucate traditionale, pregatite cu ingrediente din zona, Turistii primesc paturi de plaja si halate de baie, iar masa este servita intr-un salon de sticla sau in insule pozitionate intre brazi, cu o vedere spectaculoasa. Cu bateriile incarcate va veti intoarce si de la Slanic Prahova, statiune foarte linistita, unde ofertele de Paste pleaca de la 50 de lei de persoana si ajung la 570 de lei, pentru cazare, pensiune completa si masa festiva.

acum 110 luni (6 Apr 2015)

Sarbatoare petrecuta in principal alaturi de familie, Pastele nu reuseste sa atraga la fel de multi turisti in clasicele destinatii de pe Valea Prahovei. Este un tipar care se repeta si in 2015, gradul de ocupare al hotelurilor si pensiunilor clasificate din Busteni, Sinaia si Azuga fiind cuprins, cu o saptamana inainte de Paste, intre 35% si 70%. Cea mai aglomerata statiune este Busteniul, in principal datorita preturilor mai mici si posibilitatilor de cazare in grup, prin inchirierea integrala de vile si pensiuni.

"Exodul" de sarbatori al turistilor, din ultimii 20 de ani, catre Valea Prahovei, nu mai este insa pe placul tuturor. Astfel, la Pensiunea Transilvania House, turistii au la dispozitie sauna finlandeza si o zona verde de 1.000 metri patrati, cu piscina iluminata subacvatic, cu acoperis retractabil permite folosirea pe tot timpul sezonului, in functie de temperatura exterioara, incepand din luna aprilie pana in luna octombrie.

Oferta de Paste pleaca de la 380 de lei de persoana, care include cazarea timp de doua nopti in camere duble matrimoniale sau apartamente, mic dejun pascal si cina festiva de Paste, cu bucate traditionale, pregatite cu ingrediente din zona, Turistii primesc paturi de plaja si halate de baie, iar masa este servita intr-un salon de sticla sau in insule pozitionate intre brazi, cu o vedere spectaculoasa.

70 de lei de persoana la Poiana Campina

In sudul localitatii Breaza, la Poiana Campina (la 90 km de Bucuresti), este un alt loc unde va puteti petrece mini-vacanta de Paste. Casa Victoria, de exemplu, amplasata intr-un cadru natural spectaculos, poate fi inchiriata integral de 16 persoane, cu 700 de lei pentru o noapte sau cu 1.000 de lei pentru doua nopti. Daca optati pentru turism individual, cazarea intr-o camera matrimoniala costa doar 70 de lei pentru o noapte sau 150 de lei pentru trei nopti.

Liniste deplina la... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro