Oferta inedita la o licitatie: Castigatorul va juca tenis cu Simona Halep

Oferta inedita la o licitatie: Castigatorul va juca tenis cu Simona Halep

Presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, Camelia Potec, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep va fi scos la licitatie cu ocazia Balului Natatiei.Castigatorul licitatiei organizate in cadrul balului care va avea loc in data de 19 noiembrie, la Cercul Militar National, va avea posibilitatea sa o intalneasca pe terenul de tenis pe jucatoarea numarul 3 WTA, Simona Halep.

acum 65 luni (14 Nov 2014)

Presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, Camelia Potec, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep va fi scos la licitatie cu ocazia Balului Natatiei.Castigatorul licitatiei organizate in cadrul balului care va avea loc in data de 19 noiembrie, la Cercul Militar National, va avea posibilitatea sa o intalneasca pe terenul de tenis pe jucatoarea numarul 3 WTA, Simona Halep. Acest eveniment va fi pentru prima data organizat in acest an si va fi introdus in agenda federatiei. Vor fi prezentate pachete de parteneriate pentru oamenii prezenti in acea seara, pentru a ajuta sportivii. Evenimentul va reuni personalitati marcante din lumea sportului si oameni de afaceri. Vor fi scoase la licitatie obiecte ale sportivilor marcanti din Romania si o partida de tenis cu Simona Halep. Cine va castiga licitatia va juca o partida de tenis cu Simona Halep pentru a aduce niste fonduri la federatie. Voi decide impreuna cu Simona pretul de pornire a licitatiei pentru aceasta partida", a declarat Potec (foto jos).

Campioana olimpica de la Atena intentioneaza ca prin fondurile stranse cu ocazia Balului Natatiei sa contribuie la pregatirea sportivilor romani pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Sunt cateva persoane care au anuntat deja obiectele care vor fi licitate, dar lista completa va fi definitivata luni. Nu ne-am facut insa o prioritate din a strange fonduri la acest bal, ne dorim ca lumea sa se simta bine in primul rand. Totodata ne dorim sa sustinem tinerii sportivi in pregatirea lor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo diin 2020", a mai spus Camelia Potec. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro