OCTAV, cel mai mare numar de spectatori pentru un film romanesc in 2017, dupa primul weekend de la lansarea in cinematografe (P)

Filmul romanesc OCTAV, in regia lui Serge Ioan Celebidachi, a adus in cinematografe, dupa primul weekend de la lansare, 27.221 de spectatori si incasari totale de 338.707 lei, devenind astfel singurul film romanesc care a adunat atat de multi spectatori in salile de cinema, in 2017, doar dupa primul weekend. Povestea lui Octav (interpretat magistral de Marcel Iures), care isi retraieste momentele cheie din trecutul sau (de la jocurile copilariei sau prima dragoste, pana la amintirile dureroase legate de familia sa), prin prisma constiintei unui om in varsta de 84 de ani odata cu reintoarcerea la casa parinteasca, a declansat o serie de emotii si nostalgii in sufletul spectatorilor: "Nu mai stiu cand m-a mai emotionat atat de tare un film!

acum 77 luni (11 Oct 2017)

Filmul romanesc OCTAV, in regia lui Serge Ioan Celebidachi, a adus in cinematografe, dupa primul weekend de la lansare, 27.221 de spectatori si incasari totale de 338.707 lei, devenind astfel singurul film romanesc care a adunat atat de multi spectatori in salile de cinema, in 2017, doar dupa primul weekend.

Povestea lui Octav (interpretat magistral de Marcel Iures), care isi retraieste momentele cheie din trecutul sau (de la jocurile copilariei sau prima dragoste, pana la amintirile dureroase legate de familia sa), prin prisma constiintei unui om in varsta de 84 de ani odata cu reintoarcerea la casa parinteasca, a declansat o serie de emotii si nostalgii in sufletul spectatorilor:

"Nu mai stiu cand m-a mai emotionat atat de tare un film! Am iesit din sala muta, alaturi de alti spectatori muti de emotie, de bucurie, de frumusete! Madalin Guruianu

"Va multumesc in numele milioanelor de romani pentru care tara asta nu inseamna numai coruptie si prostitutie. Silvia Smaranda

"Un film care merita revazut pentru imaginile si pentru muzica lui, pentru arta actorilor, dar, mai ales, pentru ecoul pe care il creeaza in fiecare suflet. Corina Diana

Pentru ca asa cum spunea si Marcel Iures: "Octav e o poveste cu oameni, cu un om in care se recunosc toti oamenii de pe pamant. Avem nevoie de astfel de povesti".

Trailerul filmului OCTAV, creat de Good Hands, poate fi urmarit aici: https://youtu.be/pJ5EoVp0okw

Din distributia filmului fac parte: Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Vlad Radescu, Maria Obretin, Ioan Andrei Ionescu, Alessia Tofan, Eric Aradits, Stefan Velniciuc, Roxana Guttman, Silviu Biris, Dana Rogoz, Alexandru Mandu si multi altii. Scenariul este semnat de Serge Ioan Celebidachi si James Olivier, coloana sonora este compusa de Vladimir Cosma, iar imaginea poarta semnatura renumitului Blasco Giurato.

Mai multe detalii despre filmul OCTAV se gasesc si pe Pagina de ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro