Obsesia pentru Soros devine lege. PSD obliga ONG-urile sa-si publice sponsorii o data la sase luni

Obsesia pentru Soros devine lege. PSD obliga ONG-urile sa-si publice sponsorii o data la sase luni

"Asociatiile, fundatiile si federatiile au obligatia de a publica semestrial pana la data de 31 iulie, respectiv 31 ianuarie, in Monitorul Oficial prtea a IV-a, declaratiile de venituri si cheltuieli pentru semestrul precedent.

acum 64 luni (20 Nov 2017)

"Asociatiile, fundatiile si federatiile au obligatia de a publica semestrial pana la data de 31 iulie, respectiv 31 ianuarie, in Monitorul Oficial prtea a IV-a, declaratiile de venituri si cheltuieli pentru semestrul precedent. Daca in acest termen declaratia nu se publica, asociatia, fundatia sau federatia isi inceteaza activitatea de indata", se arata in proiectul de lege initiat de Liviu Plesoianu.

Deputatul PSD este unul dintre cei care afirma, fara nicio dovada, ca ONG-urile care critica PSD si Guvernul sunt finantate de miliardarul american George Soros.

"Vedem cum printr-o lege initiata de killerul de serviciu al lui Liviu Dragnea, Liviu Plesoianu, PSD urmareste ca in sectorul ONG sa ramana doar organizatiile care sunt animalele de companie ale puterii. Daca legea va fi adoptata, ONGurilor le va fi interzis sa critice puterea, ca o conditie a primirii statutul de utilitate publica, si vor fi desfiintate, daca nu publica sursele de venit, in conditiile in care multi donatori se tem de represalii", arata deputatul USR Cristian Ghinea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro