Observer: Sustinatori ai Brexit-ului au avut legaturi cu oficiali rusi

Observer: Sustinatori ai Brexit-ului au avut legaturi cu oficiali rusi

Potrivit unor e-mailuri din perioada noiembrie 2015- 2017 consultate de Observer, Arron Banks, un fondator si un important sponsor al campaniei Leave.eu, si purtatorul de cuvant Andy Wigmore au avut cateva intalniri cu oficiali rusi inainte si dupa referendum pentru Brexit, care a avut loc la 23 iunie 2016 si a fost castigat de sustinatorii iesirii Marii Britanii din UE.

acum 56 luni (11 Jun 2018)

Potrivit unor e-mailuri din perioada noiembrie 2015- 2017 consultate de Observer, Arron Banks, un fondator si un important sponsor al campaniei Leave.eu, si purtatorul de cuvant Andy Wigmore au avut cateva intalniri cu oficiali rusi inainte si dupa referendum pentru Brexit, care a avut loc la 23 iunie 2016 si a fost castigat de sustinatorii iesirii Marii Britanii din UE. Acesta din urma este un spion care a fost expulzat din Marea Britanie in contextul scandalului legat de otravirea fostului agent dublu Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia, la Salisbury, in sudul Angliei.

Daca Arron Banks a comparat aceste intalniri cu "un pranz gustos", e-mailurile dezvaluie legaturi mai profunde, cum ar fi negocieri de investitii in mine de aur si chestiuni de interes reciproc. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro