Obiceiuri care favorizeaza aparitia hemoroizilor

Obiceiuri care favorizeaza aparitia hemoroizilor

Excesul de cafea Daca te numeri printre persoanele care consuma o cantitate mare de cafea zilnic, atunci exista riscul sa te confrunti in timp cu aceasta problema deoarece cofeina determina miscarile intestinale care pun o anumita presiune pe zona anusului, iar in cazul in care acestia u aparut deja, va accentua inflamarea lor indiferent daca sunt interni sau externi.

acum 74 luni (27 Jul 2017)

Prezenta hemoroizilor care pot fi atat interni cat si externi sunt cauza cea mai comuna a sangerarilor anale.

Este foarte important ca imediat dupa ce ai constatat o problema sau o modificare de orice natura la corpul tau sa apelezi la medicul specialist si sa urmezi un tratament curat cat si unul preventiv.

Daca obisnuiesti sa stai foarte mult pe scaun, presiunea pusa pe zona respectiva este principalul factor cauzator pentru inflamarea vaselor de sange, in felul acesta contribuind la aparitia hemoroizilor inestetici si destul de dureros. Excesul de cafea

Daca te numeri printre persoanele care consuma o cantitate mare de cafea zilnic, atunci exista riscul sa te confrunti in timp cu aceasta problema deoarece cofeina determina miscarile intestinale care pun o anumita presiune pe zona anusului, iar in cazul in care acestia u aparut deja, va accentua inflamarea lor indiferent daca sunt interni sau externi.

Inclusiv tutunul reprezinta unul dintre obiceiurile nesanatoase care accelereaza sistemul digestiv, confruntandu-te astfel ori cu constipatie ori cu scaune dese si destul de dureroase.

Nici stresul nu te fereste de probleme hemoroidale, cu cat este perioada stesata mai mare cu atat este si riscul mai ridic sa te confrunti cu aceasta problema. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro