Obama spune ca l-ar fi devansat pe Trump daca ar fi candidat pentru un nou mandat

Obama spune ca l-ar fi devansat pe Trump daca ar fi candidat pentru un nou mandat

Impiedicat de Constitutia SUA sa incerce sa obtina un al treilea mandat de patru ani, Obama a declarat in interviu ca americanii i-ar fi sprijinit viziunea. "Sunt increzator in aceasta viziune, pentru ca sunt convins ca daca as fi candidat din nou si as fi articulat viziunea, puteam sa mobilizez majoritatea poporului american sa o sustina", i-a spus Obama fostului sau consilier senior David Axelrod, intr-un interviu pentru podcastul "Dosarele Axe", produs de Institutul de Politica de la Universitatea din Chicago si CNN.

acum 88 luni (27 Dec 2016)

Impiedicat de Constitutia SUA sa incerce sa obtina un al treilea mandat de patru ani, Obama a declarat in interviu ca americanii i-ar fi sprijinit viziunea.

"Sunt increzator in aceasta viziune, pentru ca sunt convins ca daca as fi candidat din nou si as fi articulat viziunea, puteam sa mobilizez majoritatea poporului american sa o sustina", i-a spus Obama fostului sau consilier senior David Axelrod, intr-un interviu pentru podcastul "Dosarele Axe", produs de Institutul de Politica de la Universitatea din Chicago si CNN.

"Stiu ca in conversatiile pe care le-am avut cu oameni din intreaga tara, chiar si unii oameni care nu erau de acord cu mine au spus ca viziunea, directia in care ma indrept este cea corecta", a declarat Obama in interviul difuzat luni.

In interviul de 50 de minute, Obama a repetat sugestia sa: democratii au ignorat segmente intregi ale populatiei care voteaza, ceea ce a dus la victoria lui Donald Trump.

"Daca crezi ca invingi, atunci ai o tendinta, la fel ca si in sport, sa joci mai sigur", a spus el, adaugand mai tarziu ca a crezut ca Hillary "a evoluat excelent in conditii cu adevarat dificile" si a fost asaltata de catre mass-media. Locurile de munca exportate, ISIS, Obama Care, etc", a scris Trump pe Twitter, referindu-se la "esecuri", din perspectiva sa, ale administratiei Obama.

Donald Trump va prelua prima sa functie publica atunci cand il va inlocui pe Obama la Casa Alba pe 20 ianuarie, dupa ce a invins-o pe democrata Hillary Clinton, pe 8 noiembrie, la alegerile prezidentiale din SUA, cu o promisiune de a curata Washingtonul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro