Oana Ioachim, actrita a Teatrului Mic din Bucuresti, a murit la varsta de 48 de ani

"Plina de verva, cu aplomb in comedie, dar si resurse de dramatism vibrant, Oana Ioachim ramane in sufletul partenerilor de scena ca o prezenta pozitiva, ca o personalitate puternica, ca o fiinta plina de daruire fata de meserie", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

acum 80 luni (12 Sep 2015)

Angajata a Teatrului Mic din Bucuresti timp de aproape 20 de ani, a lucrat cu regizori precum Catalina Buzoianu, Dan Micu, Dragos Galgotiu, Dinu Manolache, Sanda Manu, realizand de fiecare data roluri care au ramas cu siguranta in memoria publicului.

Personajele carora le-a dat viata in spectacole precum "Regasire", "Trei jobene", "Desculti in parc", "Popcorn" si "Cum iubeste cealalta jumatate" au fost aplaudate de-a lungul anilor de sute si mii de spectatori.

"Plina de verva, cu aplomb in comedie, dar si resurse de dramatism vibrant, Oana Ioachim ramane in sufletul partenerilor de scena ca o prezenta pozitiva, ca o personalitate puternica, ca o fiinta plina de daruire fata de meserie", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX. (2014) si "Icre Negre/ Caviar" (2010), de Razvan Savescu, "Cealalta Irina" (2009), de Andrei Gruzsniczki, "Alexandra" (2007), scurtmetraj de Radu Jude, "Niciodata nu e prea tarziu" (2006), de Alexandru Berceanu, si "Amen/ Amen" (2002), de Costa-Gavras. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro