Oamenii legii acuzati ca au batut doi tineri confundati cu un interlop, plasati in arest la domiciliu

Oamenii legii acuzati ca au batut doi tineri confundati cu un interlop, plasati in arest la domiciliu

Trei politisti si un jandarm acuzati de purtare abuziva au fost prezentati joi instantei cu propunerea de arestare preventive pentru 30 de zile.

acum 31 luni (7 Dec 2017)

Trei politisti si un jandarm acuzati de purtare abuziva au fost prezentati joi instantei cu propunerea de arestare preventive pentru 30 de zile. Judecatorul de drepturi si libertati a respins cererea de arestare preventiva, hotarand plasarea celor patru in arest la domiciliu.

Snopiti in bataie dupa ce au fost confundati cu un intelop

Politistii Ticu Darin (subcomisar), Gruber Alexandru (agent), Necula Marius (agent) si jandarmul Gavrila Alexandru Eugen au fost retinuti miercuri seara, la doua saptamani de la incindentul in care i-au batutu cu salbaticie pe doi tineri nevinovati care au fost confundati cu un interlop dat in urmarire.

Surse apropiate anchetei au declarat ca intreaga operatiune poilitistilor a fost surprinsa de o camera de supraveghere a Primariei Mosnita.

Aceleasi surse au declarat ca in inregistrare se vede cum cei doi tineri sunt dati jos din masina si sunt culcati la pamant, iar dupa cateva zeci de secunde, fara ca tinerii sa opuna rezisenta, jandarmii si politistii se napustesc asupra lor, lovindu-i cu picioarele in timp ce erau culcati la pamant. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro